• 24/7 limousine service
 • Door heel Nederland
 • Vrijblijvende offerte
 • Altijd gratis champagne!
 • Laagste prijs garantie
 • All-in prijzen

Bentley huren

Snelle en comfortabele Bentley GT Continental huren

Wil je een Bentley huren voor een feestelijke of zakelijke gelegenheid? Met het huren van een Bentley Continental GT weet je zeker dat je in één van de meest comfortabele en snelle auto’s rijdt die er op de markt zijn. Rijdend in een Bentley maak je veel indruk op je mede-passagiers en op je zakenrelaties. Dit maakt de Bentley tot de perfecte zakenauto en trouwauto voor mensen die van stijl en klasse houden. Je kunt de Bentley Continental daarom ook huren voor 1 dag bij Limousine-Direct. Maak nu direct je afspraak voor het huren van je Bentley!

Bentley huren

Wat kost het huren van Bentley?

We kunnen ons voorstellen dat je wilt weten wat het huren van een Bentley kost, daarom vertellen we het je graag. De kosten van het huren van een Bentley is opgebouwd uit het volgende:

Huurprijs per dag (8 uur huur): € 650,-
Prijs per gereden km: € 1,50
Borg € 1200,-

Bentley: toonbeeld van luxe en comfort

In een Bentley rijden is voor de meeste mensen natuurlijk een ervaring op zichzelf. Deze zeer stijlvolle auto straalt een en al luxe en comfort uit. En zo is de ervaring ook als je erin rijdt. Door die uitnodigende weelde zijn de meeste mensen wel te porren voor een ritje in Bentley. Als je instapt, valt direct het schitterende leer met de mooi afgewerkte stiksels van de stoelen in het oog. En als je erop plaatsneemt, lijkt het wel een massagestoel die je in alle mogelijk standen kunt afstellen. En heb je behoefte aan een geventileerd of verwarmd zitvlak? Het kan allemaal. Tegen het huren van een Bentley Continental GT kan geen avondje Netflixen op. Het is een unieke ervaring die je alleen in deze auto aan den lijve kunt ondervinden. Een Bentley huren is quality-time huren!

Neem contact op voor een persoonlijke prijsopgave!

Bentley huren limousine-direct.nl

Bentley: supersnel juweel voor het oog

De Bentley is echt een juweel voor het oog en genieten in optima forma! Het design van deze auto is strak en Engels! Het aluminium en prachtig gelooid leer is in het interieur verwerkt to kunst! De zware auto’s willen graag vooruit en zijn daarom voorzien van een 12 cilinder of 8 cilinder motor. Voor minder doen ze het niet! De Bentley zit in een sprint van 0-100 km per uur in 5 seconden. Je kunt dus wel stellen dat je behoorlijk wat km’s kan rijden op een dag wanneer je een Bentley huurt. Waarschijnlijk zal u de Bentley niet huren om hele grote afstanden te leggen, maar zal het vooral om de beleving gaan. Ook wanneer je deze mooie auto alleen huurt voor de beleving zal je veel schik hebben. Veel van onze klanten vonden het namelijk een te gekke ervaring!

Zakelijk vervoer: ook voor één dag

Het huren van een Bentley voorziet je altijd van pure luxe. Dat maakt het huren van een Bentley Continental GT ideaal voor zakelijke ritten die er echt toe doen. Wil je een Bentley huren voor zaken en zelf liever niet rijden? Dan kun je de Bentley ook huren met een privéchauffeur. Dan neem je comfortabel plaats op de achterbank en kun je in je privé-kantoor ‘on the road’ perfect je werk doen. Je hebt dan alle tijd en ruimte om te vergaderen of je werkzaamheden te bespreken. Het gemak van het huren van een luxe Bentley met privé-chauffeur is dat jij en je zakenrelaties veilig en in stijl naar een afspraak, borrel of zakelijke meeting worden vervoerd.

Bentley huren als bruidsauto

Trouwen in de Bentley is ook het summum van luxe. Zoals je wellicht weet is deze auto van Engelse makelij. En in Engeland weten ze wel wat stijl en gratie is. Als je de Bentley Continetal GT huur voor je touwerij weet je zeker dat in stijl en in strak Engels design rondrijdt. De Bentley behoort al vele jaren tot de toppers in de autowereld. Deze statige auto’s hebben wereldwijd een hoog aanzien en worden door vele beroemdheden gebruikt. Logische keuze dus om de Bentley te huren voor je perfecte trouwdag.

Waarom een Bentley huren bij Limousine-Direct?

Waarom is een Bentley huren bij Limousine-Direct aantrekkelijk? Dat is omdat je bij ons altijd kunt rekenen op:

 • 24/7 service
 • Laagsteprijsgarantie
 • Vervoer door heel Nederland
 • Vervoer voor iedere gelegenheid
 • All-in prijzen
 • Unieke VIP-experience
 • Vrijblijvende offerte aanvragen

Bentley huren zakelijk

Mogelijkheden Bentley huren

Er zijn uiteraard meerdere redenen te bedenken waarom je een Bentley wil huren bij Limousine-Direct. Maar over het algemeen huurt iedereen hem om dezelfde reden. En dat is puur genieten! De Bentley Continental GT als luxeauto huren voor een event of als trouwauto. De Bentley zit boordevol elektronische snufjes. Je krijgt dus wel even een korte uitleg tijdens een instructieronde, zodat je daarna veilig weg kunt rijden. Met deze Britse sportiviteit en luxe ervaar je uitgebreid wat de rijken der aarde dagelijks beleven.

Luxe Bentley airport service

Heb je behoefte aan vervoer naar de airport in stijl? Ook dan kan het huren van een Bentley een goede start van je reis zijn. Een Bentley Continental GT voor één dag huren bij Limousine-Direct. Onze chauffeur brengt jou en je reisgenoten snel en comfortabel naar het het vliegveld dat je wenst. We rijden 24/7 door heel Nederland. Dus hoe laat je vlucht ook vertrekt, wij zorgen dat je er op tijd bent. Zo zorg je voor een heel bijzonder begin van de vakantie en een onvergetelijke start van je reis.

Direct een Bentley huren

Wil jij ook de luxe en het comfort van een chique Britse auto ervaren? Dat doe je door het huren van een Bentley. Een Bentley huren voor 1 dag is bij ons ook mogelijk. Gebruik hiervoor het online reserveringsformulier. We zijn daarnaast telefonisch te bereiken via: 06-28 66 82 40. En per mail via info@limousine-direct.nl. Ook voor meer informatie over de Bentley Continental huren kun je uiteraard contact met ons opnemen.

Limousine huren? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen