• 24/7 limousine service
  • Door heel Nederland
  • Vrijblijvende offerte
  • Altijd gratis champagne!
  • Laagste prijs garantie
  • All-in prijzen

Limousine Airport Service

Limousine airport service huren

Ben je iemand die graag comfortabel, en op tijd, van en naar het vliegveld reist? Dan kan een limousine huren als airport service uitkomst bieden, zowel zakelijk als privé. Wil je met familie of collega’s van of naar het vliegveld vervoerd worden? Of wil je je zakelijke gasten op een comfortabele manier laten ophalen en/of brengen? Bij Limousine-Direct kun je een limousine huren, voor een persoonlijke en exclusieve airport service.

Limousine airport service met maximaal 9 personen

Een trip per limousine van of naar het vliegveld kan met maar liefst 9 personen. Aan ruimte en comfort geen gebrek. Onze limousines hebben een zeer grote kofferbak waarin maar liefst 7 grote koffers passen. Je wordt gereden door onze goed opgeleide, nette en welbespraakte chauffeurs. Met Limousine-Direct zijn jij en je gezelschap verzekerd van een comfortabele reis van en naar het vliegveld. Wij rijden meerdere keren per maand naar alle luchthavens in Nederland. Daarnaast kun je ook gebruikmaken van onze limousine airport service in Duitsland en België.

Limousine Airport Service

Direct limousine airport service huren?

Neem voor ons luchthavenvervoer per limousine gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel ons op 06-28 66 82 40 of mail naar info@limousine-direct.nl. Je kunt ook direct je limousine reserveren via het reserveringsformulier hier op de website.

Limousine huren? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen