• 24/7 limousine service
 • Door heel Nederland
 • Vrijblijvende offerte
 • Altijd gratis champagne!
 • Laagste prijs garantie
 • All-in prijzen

Limousine huren

Onvergetelijk VIP-vervoer met limousine huren

Heb je iets te vieren, of wil je je gezelschap ‘gewoon’ een keer vervoeren in een luxe limousine? Een limousine huren voor een onvergetelijke avond of dag doe je bij Limousine-Direct. Je weet dan zeker dat je een geweldige avond, dag of nacht met een ongelofelijk VIP-gevoel tegemoet kunt zien. Onze ervaren en in pak geklede chauffeurs, vervoeren je in een Lincoln limousine. Zo wordt je volledig in stijl naar de locatie van je keuze gereden. Tijdens de rit word je volledig in de watten gelegd. Zo kun je in onze limousine bijvoorbeeld genieten van een goed gevulde mini-bar. Ook kun je via bluetooth je eigen muziek afspelen via de uitmuntende muziekinstallatie. Of speel je een film of YouTube-filmpjes af op het grote scherm. En als klap op de vuurpijl, heb je dankzij de geblindeerde ramen van de limousine alle privacy voor een gezellige avond. Door een limousine te huren, ben je dus verzekerd van een wel héél comfortabel en luxe feestje!

Indrukwekkende rit in een luxe limousine

Door een limousine te huren, trakteer je jezelf en je gasten op een onvergetelijke dag of avond. Boek daarom een indrukwekkende rit in een limousine, naar een locatie van je keuze. Zo stijlvol ga je anders nooit naar een feestje, toch?

Het is een uitgelezen kans om direct bij aankomst een verpletterende indruk te maken. Laat je daarom voor de deur afzetten door een indrukwekkende en zeer luxe limousine. Met een onvergetelijke rit in een limousine van Limousine-Direct, wordt een leuke avond een top-herinnering om nooit te vergeten.

Limousine huren

Neem contact op voor een persoonlijke prijsopgave!

In VIP stijl arriveren

Heb je een school gala, een groot feest of trouwerij, of wil je gewoon eens een keer in het middelpunt van de belangstelling staan? Hoe gaaf zou het zijn, om dan als een echte filmster, je entree te maken met een luxe limousine? Stel je voor: iedereen staat voor de deur te wachten terwijl er een limousine aan komt rijden. Een chauffeur in pak opent na aankomst de deuren van de limousine, en dan stap jij met je vrienden uit! Alle ogen zijn dan direct op jullie gericht. Zo ervaar hoe het is om een echte VIP te zijn. Wil jij dat ook een keer meemaken? Of wil je dat gevoel cadeau doen aan je beste vriend(in), je zoon of dochter, of de buren die 25 jaar getrouwd zijn? Dan is een limousine huren een top-idee.

Gouden limousine huren

Bij het huren van een limousine, vervoeren we jou en je gezelschap standaard in een witte Lincoln limousine. Maar verdient jouw gezelschap een rit in een ‘gouden koets’? Bijvoorbeeld tijdens een gouden bruiloft of een ander bijzonder jubileum. Dan kun ook onze blinkende gouden limousine huren. Wil je hier gebruik van maken? Vermeld dit dan specifiek bij je reserveringsaanvraag.

Limousine airportservice

Een limousine huren, kan ook uitkomst bieden als zeer speciale en comfortabele airport service, zowel zakelijk als privé. Wil je met een groep van of naar het vliegveld vervoerd worden? Met onze airportservice kun je maar liefst 9 personen tegelijk vervoeren. Aan ruimte en comfort is geen gebrek. Ook hebben onze limousines een zeer grote laadruimte waarin maar liefst 7 grote koffers passen. Limousine-Direct beschikt daarnaast over goed opgeleide, nette en welbespraakte chauffeurs. Jij en je gezelschap zijn dus verzekerd van een soepele en comfortabele reis van en naar de luchthaven. Onze airportservice is beschikbaar in Nederland, Duitsland en België. Wij hanteren vaste tarieven. Meer weten over onze airportservice per limousine, onze tarieven of direct reserveren? Neem dan gerust contact met ons op.

huren van een Limousine

Limousine huren voor zakelijk vervoer in Nederland

Een limousine huren, is niet uitsluitend voorbehouden aan feestelijke gelegenheden. Ook voor zakelijk vervoer biedt het huren van een limousine uitkomst. Heb jij bijvoorbeeld een zakenrelatie waarop je indruk wilt maken? Dan kun je een limousine huren om jou en die relatie van A naar B te vervoeren. Tijdens de rit kun je in alle luxe en comfort je zakelijke besprekingen voeren. Of zoek je vervoer om zakelijke klanten van en naar het vliegveld te brengen? Dan is een taxi misschien wat te gewoontjes. Je kunt je klanten dan als bijzonder welkome gasten vervoeren in één van onze luxe limousines. Het ijs is dan meteen gebroken en het eerste gespreksonderwerp ligt dan al op tafel. Wil je een zakelijke limousine huren? Neem dan contact met ons op, om meer te weten te komen over zakelijk vervoer in stijl.

Waarom een limousine huren bij Limousine Direct

Wat je kunt verwachten, als je besluit bij Limousine-Direct een chique limousine te huren? Bij ons kun je altijd rekenen op:

 • 24/7 limousine service
 • Laagste prijs garantie
 • Luxe limousines
 • Vervoer door heel Nederland
 • Limousine voor iedere gelegenheid
 • All-in prijzen
 • Ook voor uniek luchthavenvervoer
 • Bijzonder VIP vervoer
 • Altijd gratis champagne
 • Vrijblijvende offerte

Limousine Direct

Direct een limousine huren

Wil jij ook een mooie en luxe limousine huren voor een onvergetelijke VIP ervaring? Reserveer onze limousine dan eenvoudig online via het reserveringsformulier op onze website. Uiteraard kun je voor het huren of reserveren van een limousine, maar ook voor vragen over onze airport service, altijd bellen met: 06-28 66 82 40 of mailen naar info@limousine-direct.nl.

Limousine huren? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen