• 24/7 limousine service
  • Door heel Nederland
  • Vrijblijvende offerte
  • Altijd gratis champagne!
  • Laagste prijs garantie
  • All-in prijzen

Limousine voor Concert- en theaterbezoek

Limousine huren voor concert- en theaterbezoek

Wil je een limousine huren voor een theater of concertbezoek? Of voor een luxe avond uit? Voor een stijlvolle aankomst en luxe limousine vervoer kun je terecht bij Limousine-Direct. Je avondje uit per limousine begint daarmee al bij je thuis op het moment dat onze professionele chauffeur je in zijn limousine komt ophalen. Je wordt dan als een echte VIP naar je bestemming gereden, onder het genot van een fles heerlijke champagne! En na je concert- of theaterbezoek brengt onze limousine je weer veilig thuis of naar een andere locatie, bijvoorbeeld een andere uitgaansgelegenheid.

Onvergetelijk avondje uit per limousine

Een optreden van je favoriete cabaretier, toneelgezelschap of artiest wordt een absoluut onvergetelijke gebeurtenis, als je voor je avondje uit besluit een limousine te huren. En misschien heb je een stel vrienden die je wilt uitnodigen, om het concert van je favoriete zanger of groep te zien. Die kunnen dan gerust met je meerijden.

Onze limousine biedt plaats aan gezelschappen tot en met 9 personen. Je geniet onderweg alvast van de voorpret via de bluetooth geluidsinstallatie of van YouTubevideo’s van de artiest(en). Kortom een limousine huren voor een avondje uit, concert- of theaterbezoek wordt zo een onvergetelijke gebeurtenis.

Limousine voor Concert- en theaterbezoek

Direct je limousine huren

Wil je meteen een limousine huren voor een onvergetelijk avondje uit of theaterbezoek? Neem gerust contact met ons op via 06-28 66 82 40 of mail naar info@limousine-direct.nl. Je kunt ook direct je limousine reserveren via het reserveringsformulier hier op de website.

Limousine huren? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen