• 24/7 limousine service
 • Door heel Nederland
 • Vrijblijvende offerte
 • Altijd gratis champagne!
 • Laagste prijs garantie
 • All-in prijzen

Hummer limousine huren

Ervaar de echte Hummer experience

Een limousine huren? Leuk voor tal van bijzondere gelegenheden. Maar wil je echt een uniek vervoersmiddel regelen? Huur dan een van de Hummer limousines van Limousine-Direct. Zo weet je zeker dat jij en de rest van het gezelschap een onvergetelijke indruk maken bij aankomst. We hebben Hummers in verschillende formaten. Zo hebben we voor kleine gezelschappen een voertuig voor maximaal acht personen. Grotere groepen kunnen ook kiezen voor onze Hummer voor 9 tot 16 personen. In onze stoere Hummer word je in stijl vervoerd door een professionele chauffeur. Een uitstekende muziekinstallatie, RGB led verlichting en een volle minibar maken de rit tot een ware belevenis. Reserveren kan eenvoudig online.

Uniek VIP-vervoer

Heb je een gala, jubileum, bruiloft of andere bijzondere gelegenheid? Dan mag jij even in het middelpunt van de belangstelling staan. Bijzonder vervoer mag hierbij natuurlijk niet ontbreken. Huur daarom vervoer van Limousine-Direct. Onze professionele chauffeur in pak zorgt dat jij echt de complete VIP-ervaring beleven. Zo begint de bijzondere dag al terwijl je nog onderweg bent. En het mooiste is: in een limousine kun je deze ervaring delen met je vrienden of familie. Er is plek genoeg, zelfs voor een groot gezelschap. Alle ogen zijn gegarandeerd op jullie gericht wanneer jullie langskomen in dit unieke voertuig.

Limousine hummer Limousine-Direct

Neem contact op voor een persoonlijke prijsopgave!

De Hummer experience

In een Hummer rijden is al een belevenis op zich. Een Hummer limousine tilt die ervaring echt naar een nieuw level. Bij Limousine-Direct hebben we bovendien de langste Hummer limousine van de hele Benelux. Je valt dus gegarandeerd op en zal alle aandacht trekken wanneer je in dit voertuig voorbij komt rijden. Een Hummer is echt de koning van het wegdek. En met de limousine uitvoering steel je al helemaal de show. Wil je dus echt een unieke ervaring beleven? Of wil je iemand anders verrassen met deze bijzondere Hummer experience? Boek dan snel een van onze Hummer limousines.

Limousine met minibar

Het huren van een limousine gaat allemaal om de belevenis. Bij Limousine-Direct zorgen we ervoor dat jouw rit in onze auto’s altijd volledig verzorgd is. Daarom zorgen we voor een luxe minibar die goed gevuld is. Zo komen jij en je gezelschap onderweg niets tekort. Boek je het vervoer voor minstens twee uur? Dan krijg je van ons nog een gratis fles bubbels cadeau. Laat het genieten maar beginnen!

Airport service

Heb je vervoer naar het vliegveld nodig? Kies dan voor vervoer in stijl en reserveer een van onze Hummer limousines. Wij brengen jou en je reisgenoten snel en comfortabel naar het vliegveld. We rijden 24/7 door heel Nederland. Dus hoe laat je vlucht ook vertrekt, wij zorgen dat je er op tijd bent. Zo zorg je voor een heel bijzonder begin van de vakantie en een reis om nooit meer vergeten.

Hummer limousine t/m 8 personen

Ben je met een groep van maximaal 8 personen? Huur dan een van onze limousines voor bijzonder VIP-vervoer voor elke gelegenheid. Deze bevat onder andere:

 • Een luxe en goed gevulde minibar
 • Geweldige muziekinstallatie met bluetooth verbinding voor het afspelen van je eigen nummers
 • RGB led installatie
 • Geblindeerde ramen
 • Een privacy scherm
 • Chauffeur in pak
 • Gratis fles bubbels vanaf 2 boekingsuren

Hummer Limousine Limousine-Direct

Hummer limousine 9-16 personen

Wil je een limousine huren voor meer dan 8 personen? Dat is bij ons geen enkel probleem. Wij hebben namelijk de langste Hummer limousine te huur van de hele Benelux. Dat is dus écht een uniek voertuig. In deze stretched Hummer zit een gezellige U-bank, zodat er genoeg ruimte is voor het hele gezelschap. Er is comfortabel plek voor wel 16 personen. Daarnaast bevat deze Hummer 3 goedgevulde bars, zodat iedereen een drankje kan pakken wanneer daar behoefte aan is. Met een RGB led installatie en een hoogwaardige muziekinstallatie met bluetooth kan het feest beginnen.

Zakelijk vervoer

Ook wanneer je op zoek bent naar uniek zakelijk vervoer kun je onze Hummer limousines reserveren. We brengen jou en je zakenrelaties in stijl naar de afspraak, borrel of zakelijke meeting. Ook is het mogelijk om in de limousine te vergaderen of werkzaamheden te bespreken. Dankzij het privacy scherm en de geblindeerde ramen kunnen jullie ongestoord zaken doen.

hummer limousine huren voor grotere groepen

Hummer Limousine

Waarom kiezen voor Limousine-Direct?

Waarom je vervoer wilt huren bij Limousine-Direct? Dat is omdat je bij ons altijd kunt rekenen op het volgende:

 • Een 24/7 service
 • De laagste prijs garantie
 • Vervoer door heel Nederland
 • Vervoer voor iedere gelegenheid
 • All-in prijzen
 • Een unieke VIP-experience
 • Vrijblijvende offerte

Direct een Hummer limousine huren

Wil jij een luxe limousine reserveren en de echte Hummer experience beleven? Gebruik dan het online reserveringsformulier. We zijn daarnaast telefonisch te bereiken via: 06-28 66 82 40. En per mail via info@limousine-direct.nl. Ook voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.

Limousine huren? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen