• 24/7 limousine service
  • Door heel Nederland
  • Vrijblijvende offerte
  • Altijd gratis champagne!
  • Laagste prijs garantie
  • All-in prijzen

Zakelijke limousine huren

Zakelijk een limousine huren

Wil je voor promotie doeleinden of een zakelijk evenement een limousine huren? Voor een stijlvolle aankleding en het trekken van de nodige aandacht? Huur dan een chique limousine bij Limousine-Direct. Bijvoorbeeld voor gebruik op een filmset of in een tv-programma. Onze limousines worden regelmatig ingezet voor televisieopnamen. Ze zijn dan ook uitermate geschikt als filmvoertuig, vanwege hun exclusieve uitstraling. Ook voor het vervoeren van VIP’s voor promotie en premières, is een limousine huren altijd een goed idee!

Bedrijfslogo op een opvallende limousine

Wil je een limousine huren voor een zakelijk evenement? Wij kunnen de limousine voor promotie doeleinden laten bestickeren naar wens. Denk hierbij aan een bedrijfslogo, productlogo of een vermelding van je website. Want ook voor promotie op zakelijk gebied is een limousine natuurlijk zeer geschikt. Hij valt immers enorm op tussen alle andere auto’s in het verkeer.

Film- of tv-opnamen

Vanwege de exclusieve uitstraling, wordt een limousine ook vaak gehuurd voor film- en tv-opnamen. Ze zijn namelijk zeer geschikt als filmvoertuig door de ruime opzet van het interieur van een limousine.

Zakelijke limousine huren

Direct je limousine huren

Wil je meteen een limousine huren voor zakelijke doeleinden en/of product promotie? Neem dan gerust contact met ons op via 06-28 66 82 40 of mail naar info@limousine-direct.nl. Je kunt ook direct je limousine reserveren via het reserveringsformulier hier op de website.

Limousine huren? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen