• 24/7 limousine service
 • Door heel Nederland
 • Vrijblijvende offerte
 • Altijd gratis champagne!
 • Laagste prijs garantie
 • All-in prijzen

Limousine huren Almelo

Luxe VIP-vervoer per limousine van Limousine-Direct

Zoek je een origineel cadeau voor iemands verjaardag, promotie of bruiloft? Is een limousine huren in Almelo dan geen briljant idee? Met een rit in een limousine bezorg je iedereen een geweldige tijd, in de vorm van een onvergetelijke avond of dag. Want er is toch eigenlijk niets mooier, dan een keer als een beroemde VIP rondgereden te worden, in een mooie, lange, glimmende en zeer luxe Lincoln limousine? Voor een limousine huren in Almelo kun je terecht bij Limousine-Direct. Je voelt je dan als een God in Frankrijk! Onze ervaren en stijlvol geklede chauffeurs, brengen en halen je dan in alle luxe en comfort, naar en van de plek die je zelf mag aangeven. En tijdens de trip geniet je van comfortabele zitplaatsen, champagne, drankjes uit de mini-bar, je eigen muziek via de hypermoderne bluetooth muziekinstallatie of van YouTube-filmpjes op het grote beeldscherm. En de geblindeerde ramen van de luxe limo geven je maximale privacy voor een fijne trip. Een luxe limousine huren in Almelo is een zeer populair cadeau voor vrijwel iedereen!

Rondrijden als een VIP

Een luxe limousine huren in Almelo, is wat veel mensen een keer gedaan willen hebben. Je laat je zo als een echte VIP met alle egards rondrijden, door een echte chauffeur die netjes in pak gekleed is. Je hebt zo de tijd van je leven met je vrienden of familie. De bestuurder rijdt je in de mooie limousine vanuit Almelo, naar de door jouw gewenste locatie. Heb je een (school) gala, groot promotiefeest, première, bruiloft, concert, voorstelling, of wil je ‘gewoon’ een luxe avondje uit? Allemaal zeer goede redenen om bij een etablissement te verschijnen in een opvallende limousine in Almelo. Is het niet te mooi om waar te zijn? De chique limousine komt voorgereden, buiten heel veel verbaasde blikken, de chauffeur stapt uit de limo en opent op galante manier het portier… en dan kom jij tevoorschijn! Iedereen is aangenaam verrast!

Witte Limo huren Almelo

Neem contact op voor een persoonlijke prijsopgave!

Limousine vervoer voor iedere gelegenheid in Almelo

Natuurlijk is een limousine huren in Almelo niet alleen bestemd voor feestelijke gelegenheden. Limousine vervoer is ook zeer geschikt als zakelijk vervoer. Heb jij een zakenrelatie waar je indruk op wilt maken? Ook dan is onze limousine in Almelo in te zetten voor vervoer van A naar B om in alle ruimte, rust en comfort je zakelijke besprekingen te kunnen uitvoeren. En wil je je zakelijke klanten ophalen en brengen van en naar het vliegveld? Bestel dan geen gewone taxi, maar laat je klanten als zeer welkome gasten vervoeren in onze luxe limousine in Almelo. Wij hanteren vaste tarieven om met de limousine vanuit Almelo van en/of naar een vliegveld in Nederland, België of Duitsland te rijden. Zakelijk vervoer in stijl is met onze limousine in Almelo mogelijk tot 9 personen.

Met onze limousine arriveer je als VIP in stijl!

Heb je een gala, een groot feest, een trouwerij, of sta je gewoon graag in het middelpunt van de belangstelling? Hoe gaaf is het dan om op het feest of de speciale gelegenheid te arriveren in een luxe limousine in Almelo? De ervaren chauffeur in pak komt rustig aanrijden met de limousine, opent na aankomst de deuren van de limousine en daar verschijn jij! Alle ogen zijn dan direct op jou en jouw vrienden gericht. Dat is de ultieme VIP-ervaring. Hiervoor wil jij toch ook een limousine in Almelo huren?

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Limousine Almelo

Zakelijk vervoer en airport service

Ook voor zakelijk vervoer en stipte airport service is een limousine huren in Almelo meestal een heel handige oplossing. In de limousine is plaats voor 9 personen, die in alle ruimte, rust en comfort overleg kunnen voeren, tijdens een rit van A naar B. Ook zeer handig, voor zakelijke én privédoeleinden, is onze luxe limousine airport service. In de zeer grote kofferruimte van de limousine passen wel 7 grote koffers. Met een limousine van Limousine-Direct, reis je altijd op de meeste luxe en comfortabele manier van en naar vliegvelden in Nederland.

Een witte of gouden limousine huren?

Als je bij ons een limousine huurt, vervoeren we jou en je gezelschap standaard in onze witte limousine. Maar verdient jouw gezelschap, of de reden van jullie rit een gouden randje? Dan kunnen we jullie ook vervoeren in onze bijzondere en extra opvallende gouden limousine. Als je deze speciale gouden limousine wilt huren in Almelo geef dat dan specifiek aan bij je reserveringsaanvraag. Dan gaan wij hem vast extra poetsen!

Waarom een limousine huren in Almelo bij Limousine Direct

Wat mag je verwachten van Limousine Direct als je bij ons een limousine huurt in Almelo? Limousine-Direct staat voor:

 • 24/7 limousine service
 • Laagsteprijsgarantie
 • Luxe limousines
 • Vervoer door heel Nederland
 • Limousine voor iedere gelegenheid
 • All-in prijzen
 • Ook voor uniek luchthavenvervoer
 • Bijzonder VIP vervoer
 • Altijd gratis champagne!
 • Vrijblijvende offerte

Limousine huren in Almelo

Direct een limousine reserveren

Wil jij ook een mooie en luxe Lincoln limousine huren in Almelo voor een onvergetelijke VIP avond of dag? Reserveer onze limousine direct en eenvoudig online via het reserveringsformulier hier op de website. Uiteraard kun je voor het reserveren van je limousine, of voor vragen over onze service altijd bellen met 06-28668240 of mailen naar info@limousine-direct.nl.

Limousine huren? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen