• 24/7 limousine service
 • Door heel Nederland
 • Vrijblijvende offerte
 • Altijd gratis champagne!
 • Laagste prijs garantie
 • All-in prijzen

Limousine huren Breda

Luxe VIP-vervoer per limousine van Limousine-Direct

Als je een goed cadeau zoekt voor jezelf of voor een ander, is een limousine huren in Breda om het feest compleet te maken een zeer leuk plan. Met een tripje in een limousine bezorg je jezelf en/of anderen een geweldige tijd, in de vorm van een onvergetelijke avond of dag. Want als een beroemde VIP rondrijden in een mooie Lincoln limousine wil toch eigenlijk iedereen wel? Voor een limousine huren in Breda kun je terecht bij Limousine-Direct. Mooier, leuker en gezelliger kan het dan toch eigenlijk niet worden? Onze ervaren en stijlvol geklede limousine chauffeurs, brengen en halen je dan in alle luxe en comfort naar en van de locatie die je zelf mag aangeven. En tijdens de rit geniet je van comfortabele zitplaatsen, champagne, drankjes uit de mini-bar, je eigen muziek via de supercoole bluetooth muziekinstallatie of van YouTube-filmpjes op het grote beeldscherm. En de geblindeerde ramen van de luxe limo geven je alle privacy voor een fijne reis. Een mooie limousine huren in Breda is een zeer populair cadeau voor eigenlijk iedereen!

Indrukwekkende rit in VIP-stijl

Een luxe limousine huren in Breda is wat veel mensen ooit gedaan willen hebben. Je laat je zo als een heuse beroemdheid met alle egards rondrijden, door een keurige chauffeur die in pak gekleed is. Je hebt zo de tijd van je leven met je vrienden of familie. De bestuurder rijdt je in de comfortabele limousine vanuit Breda naar de door jouw gewenste locatie. Heb je een (school) gala, groot bedrijfsfeest, première, bruiloft, concert, voorstelling, of wil je ‘gewoon’ een luxe avondje uit? Allemaal zeer goede redenen om bij een zaal aan te komen in een opvallende limousine in Breda. Lijkt het je niet geweldig? De chique limousine komt heel rustig aanrijden, buiten fronst iedereen de wenkbrauwen, de chauffeur stapt uit de auto en opent op galante manier het portier… en dan kom jij naar buiten! Iedereen is aangenaam verrast!

Limousine huren in Breda

Neem contact op voor een persoonlijke prijsopgave!

Limousine vervoer voor iedere gelegenheid in Breda

Natuurlijk is een limousine huren in Breda niet alleen bestemd voor feestelijke gelegenheden. Limousine vervoer is ook zeer geschikt als zakelijk vervoer. Heb jij een zakenrelatie waar je indruk op wilt maken? Ook dan is onze limousine in Breda in te zetten voor vervoer van A naar B om in alle ruimte, rust en comfort je zakelijke besprekingen te kunnen uitvoeren. En wil je je zakelijke klanten ophalen en brengen van en naar het vliegveld? Bestel dan geen gewone taxi, maar laat je klanten als zeer welkome gasten vervoeren in onze luxe limousine in Breda. Wij hanteren vaste tarieven om met de limousine vanuit Breda van en/of naar een vliegveld in Nederland, België of Duitsland te rijden. Zakelijk vervoer in stijl is met onze limousine in Breda mogelijk tot 9 personen.

Met onze limousine arriveer je als VIP in stijl!

Heb je een gala, een groot feest, een trouwerij, of sta je gewoon graag in het middelpunt van de belangstelling? Hoe gaaf is het dan om op het feest of de speciale gelegenheid te arriveren in een luxe limousine in Breda? De ervaren chauffeur in pak komt rustig aanrijden met de limousine, opent na aankomst de deuren van de limousine en daar verschijn jij! Alle ogen zijn dan direct op jou en jouw vrienden gericht. Dat is de ultieme VIP-ervaring. Hiervoor wil jij toch ook een limousine in Breda huren?

Limousine huren in Breda

Zakelijk vervoer en airport service

Ook voor zakelijk vervoer en stipte airport service is een limousine huren in Breda vaak een zeer goed idee. Onze limousine biedt plaats aan 9 personen die in alle ruimte, rust en comfort kunnen vergaderen tijdens een rit van A naar B.

Ook zeer handig, voor zakelijke én privédoeleinden, is onze luxe limousine airport service. De zeer grote kofferbak van de limousine biedt ruimte aan maar liefst 7 grote koffers.

Met een limousine van Limousine-Direct, reis je altijd op de meeste luxe en comfortabele manier van en naar alle luchthavens in Nederland.

Waarom een limousine huren in Breda bij Limousine Direct

Wat mag je verwachten van Limousine Direct als je bij ons een limousine huurt in Breda? Limousine-Direct staat voor:

 • 24/7 limousine service
 • Laagsteprijsgarantie
 • Luxe limousines
 • Vervoer door heel Nederland
 • Limousine voor iedere gelegenheid
 • All-in prijzen
 • Ook voor uniek luchthavenvervoer
 • Bijzonder VIP vervoer
 • Altijd gratis champagne!
 • Vrijblijvende offerte

VIP service limousine Breda

Direct een limousine reserveren

Wil jij ook een mooie en luxe Lincoln limousine huren in Breda voor een onvergetelijke VIP avond of dag? Reserveer onze limousine direct en eenvoudig online via het reserveringsformulier hier op de website. Uiteraard kun je voor het reserveren van je limousine, of voor vragen over onze service altijd bellen met 06-28668240 of mailen naar info@limousine-direct.nl.

Limousine huren? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen