• 24/7 limousine service
 • Door heel Nederland
 • Vrijblijvende offerte
 • Altijd gratis champagne!
 • Laagste prijs garantie
 • All-in prijzen

Limousine huren Den Bosch

Onvergetelijk VIP-vervoer in een limousine van Limousine-Direct

Wil jij een mooie en luxe Lincoln limousine huren in Den Bosch voor een onvergetelijke avond of dag? Met het huren van een zeer comfortabele limousine van Limousine-Direct ben jij met je gezelschap verzekerd van een onvergetelijke avond, dag of nacht met een ongelofelijk VIP-gevoel. Onze ervaren en stijlvol geklede chauffeurs vervoeren je volledig in stijl naar de locatie van je keuze. En tijdens de rit worden jullie helemaal in de watten gelegd met een goed gevulde mini-bar, je eigen bluetooth muziek via de uitmuntende muziekinstallatie en een film of YouTube filmpjes op het grote scherm. En dankzij de geblindeerde ramen van de limousine heb je alle privacy voor een gezellige avond. Een Lincoln limousine huren in Den Bosch is voor iedereen een feest!

Luxe VIP-vervoer per limousine van Limousine-Direct

Als je een goed cadeau zoekt voor jezelf of voor anderen, is een limousine huren in Den Bosch om het feest compleet te maken een zeer leuk plan. Met een tripje in een limousine bezorg je iedereen een geweldige tijd, in de vorm van een onvergetelijke avond of dag. Want wie wil er nu niet als een beroemde VIP rondgereden worden in een mooie, lange, glimmende en luxe Lincoln limousine? Voor een limousine huren in Den Bosch kun je terecht bij Limousine-Direct. Mooier, leuker en gezelliger kan het dan toch eigenlijk niet worden? Onze deskundige en stijlvol geklede limousine chauffeurs, brengen en halen je in alle luxe en comfort, naar en van de locatie die je zelf mag aangeven. En gedurende de trip geniet je van comfortabele zitplaatsen, champagne, drankjes uit de mini-bar, je eigen muziek via de supercoole bluetooth muziekinstallatie of van YouTube-filmpjes op het grote tv-scherm. En de geblindeerde ramen van de luxe limo bieden je alle privacy voor een fijne tijd. Een feestelijke limousine huren in Den Bosch is een zeer gewild cadeau voor vrijwel iedereen!

Limousine huren Den Bosch

Neem contact op voor een persoonlijke prijsopgave!

Limousine vervoer voor iedere gelegenheid in Den Bosch

Natuurlijk is een limousine huren in Den Bosch niet alleen bestemd voor feestelijke gelegenheden. Limousine vervoer is ook zeer geschikt als zakelijk vervoer. Heb jij een zakenrelatie waar je indruk op wilt maken? Ook dan is onze limousine in Den Bosch in te zetten voor vervoer van A naar B om in alle ruimte, rust en comfort je zakelijke besprekingen te kunnen uitvoeren. En wil je je zakelijke klanten ophalen en brengen van en naar het vliegveld? Bestel dan geen gewone taxi, maar laat je klanten als zeer welkome gasten vervoeren in onze luxe limousine in Den Bosch. Wij hanteren vaste tarieven om met de limousine vanuit Den Bosch van en/of naar een vliegveld in Nederland, België of Duitsland te rijden. Zakelijk vervoer in stijl is met onze limousine in Den Bosch mogelijk tot 9 personen.

Als een VIP rondgereden worden

Een luxe limousine huren in Den Bosch, de droom van vele mensen. Je laat je zo als een echte VIP met alle egards rondrijden, door een echte chauffeur die keurig in pak gekleed is. Je hebt zo de tijd van je leven met je vrienden of familie. De chauffeur rijdt je in de mooie limousine vanuit Den Bosch naar elke gewenste locatie. Heb je een (school) gala, groot bedrijfsfeest, première, bruiloft, concert, voorstelling, of sta je graag in de belangstelling? Allemaal heel legitieme aanleidingen, om bij een zaal te arriveren in een lange limousine in Den Bosch. Stel je toch eens voor. De chique limousine komt aanrijden, buiten fronst iedereen de wenkbrauwen, de chauffeur stapt uit de auto en opent op galante wijze het portier… en daar verschijn jij! Het feest kan beginnen!

Limousine Den Bosch

Zakelijk vervoer en airport service

Ook voor zakelijke ritten en stipte airport service is een limousine huren in Den Bosch vaak een zeer goed idee. In de limousine is plaats voor 9 personen die in alle ruimte, rust en comfort zakelijk kunnen overleggen, tijdens een rit van bijvoorbeeld het vliegveld naar kantoor en vice versa.

Ook zeer praktisch, voor zakelijke én privédoeleinden, is onze luxe limousine airport service. De zeer grote kofferbak van de limousine, biedt ruimte aan zeker 7 grote koffers.

Met een limousine van Limousine-Direct, reist iedereen altijd op zeer luxe en comfortabele wijze van en naar alle airports in Nederland.

Waarom een limousine huren in Den Bosch bij Limousine Direct

Wat mag je verwachten van Limousine Direct als je bij ons een limousine huurt in Den Bosch? Limousine-Direct staat voor:

 • 24/7 limousine service
 • Laagsteprijsgarantie
 • Luxe limousines
 • Vervoer door heel Nederland
 • Limousine voor iedere gelegenheid
 • All-in prijzen
 • Ook voor uniek luchthavenvervoer
 • Bijzonder VIP vervoer
 • Altijd gratis champagne!
 • Vrijblijvende offerte

Limo huren Den Bosch

Direct een limousine reserveren

Wil jij ook een mooie en luxe Lincoln limousine huren in Den Bosch voor een onvergetelijke VIP avond of dag? Reserveer onze limousine direct en eenvoudig online via het reserveringsformulier hier op de website. Uiteraard kun je voor het reserveren van je limousine, of voor vragen over onze service altijd bellen met 06-28668240 of mailen naar info@limousine-direct.nl.

Limousine huren? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen