• 24/7 limousine service
 • Door heel Nederland
 • Vrijblijvende offerte
 • Altijd gratis champagne!
 • Laagste prijs garantie
 • All-in prijzen

Limousine huren Deventer

Luxe VIP-vervoer per limousine van Limousine-Direct

Zoek je een origineel cadeau voor iemands verjaardag, promotie of bruiloft? Is een limousine huren in Deventer dan geen perfect idee? Op deze manier bezorg je jezelf en/of anderen een onvergetelijke avond of dag. Want als een beroemde VIP rondrijden in een prachtige Lincoln limousine, dat wil toch eigenlijk iedereen wel? Voor een limousine huren in Deventer kun je terecht bij Limousine-Direct. Mooier, leuker en gezelliger kan het dan toch eigenlijk niet worden? Onze deskundige en stijlvol aangeklede chauffeurs, brengen en halen je dan in alle luxe en comfort, naar en van de plek van je keuze. En tijdens de rit geniet je van comfortabele zitplaatsen, champagne, drankjes uit de mini-bar, je eigen muziek via de supercoole bluetooth muziekinstallatie of van YouTube-filmpjes op het grote tv-scherm. En de geblindeerde ramen van de luxe limo geven je alle privacy voor een fijne trip. Een luxe limousine huren in Deventer is een zeer gewild cadeau voor vrijwel iedereen!

Rondrijden als een VIP

Een heerlijke limousine huren in Deventer, is wat veel mensen een keer gedaan willen hebben. Je laat je zo als een echte VIP in stijl rondrijden, door een keurige chauffeur die netjes in pak gekleed is. Je hebt zo de tijd van je leven met je vrienden of familie. De bestuurder rijdt je in de mooie limousine vanuit Deventer naar elke gewenste locatie. Heb je een (school) gala, belangrijk promotiefeest, première, bruiloft, concert, voorstelling, of sta je graag in de belangstelling? Allemaal uitstekende aanleidingen om bij een etablissement aan te komen in je luxe limousine in Deventer. Is het geen te gek idee? De chique limousine komt aanrijden, buiten kijkt iedereen op, de chauffeur stapt uit de auto en opent op galante wijze het portier… en daar verschijn jij! Iedereen is aangenaam verrast!

Limousine huren in Deventer

Neem contact op voor een persoonlijke prijsopgave!

Limousine vervoer voor iedere gelegenheid in Deventer

Natuurlijk is een limousine huren in Deventer niet alleen bestemd voor feestelijke gelegenheden. Limousine vervoer is ook zeer geschikt als zakelijk vervoer. Heb jij een zakenrelatie waar je indruk op wilt maken? Ook dan is onze limousine in Deventer in te zetten voor vervoer van A naar B om in alle ruimte, rust en comfort je zakelijke besprekingen te kunnen uitvoeren. En wil je je zakelijke klanten ophalen en brengen van en naar het vliegveld? Bestel dan geen gewone taxi, maar laat je klanten als zeer welkome gasten vervoeren in onze luxe limousine in Deventer. Wij hanteren vaste tarieven om met de limousine vanuit Deventer van en/of naar een vliegveld in Nederland, België of Duitsland te rijden. Zakelijk vervoer in stijl is met onze limousine in Deventer mogelijk tot 9 personen.

Met onze limousine arriveer je als VIP in stijl!

Heb je een gala, een groot feest, een trouwerij, of sta je gewoon graag in het middelpunt van de belangstelling? Hoe gaaf is het dan om op het feest of de speciale gelegenheid te arriveren in een luxe limousine in Deventer? De ervaren chauffeur in pak komt rustig aanrijden met de limousine, opent na aankomst de deuren van de limousine en daar verschijn jij! Alle ogen zijn dan direct op jou en jouw vrienden gericht. Dat is de ultieme VIP-ervaring. Hiervoor wil jij toch ook een limousine in Deventer huren?

Limousine Direct Deventer

Limousine airportservice

Wil je met een groep tot 9 personen van of naar het vliegveld vervoerd worden? Ook daarvoor kun je onze limousine in Deventer huren. Onze limousines hebben een zeer grote kofferbak waarin maar liefst 7 grote koffers passen. Met Limousine-Direct hebben jij en je gezelschap altijd de meest comfortabele reis naar de luchthaven.

Wij rijden meermaals per maand naar alle luchthavens in Nederland. Daarnaast kun je ook gebruikmaken van onze airportservice in Duitsland en België. Neem voor onze airportservice per limousine gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom een limousine huren in Deventer bij Limousine Direct

Wat mag je verwachten van Limousine Direct als je bij ons een limousine huurt in Deventer? Limousine-Direct staat voor:

 • 24/7 limousine service
 • Laagsteprijsgarantie
 • Luxe limousines
 • Vervoer door heel Nederland
 • Limousine voor iedere gelegenheid
 • All-in prijzen
 • Ook voor uniek luchthavenvervoer
 • Bijzonder VIP vervoer
 • Altijd gratis champagne!
 • Vrijblijvende offerte

Limousine Deventer

Direct een limousine reserveren

Wil jij ook een mooie en luxe Lincoln limousine huren in Deventer voor een onvergetelijke VIP avond of dag? Reserveer onze limousine direct en eenvoudig online via het reserveringsformulier hier op de website. Uiteraard kun je voor het reserveren van je limousine, of voor vragen over onze service altijd bellen met 06-28668240 of mailen naar info@limousine-direct.nl.

Limousine huren? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen