• 24/7 limousine service
 • Door heel Nederland
 • Vrijblijvende offerte
 • Altijd gratis champagne!
 • Laagste prijs garantie
 • All-in prijzen

Limousine huren Duiven

Luxe VIP-vervoer per limousine van Limousine-Direct

Wil je een Limousine huren in Duiven? Op deze manier bezorg je iedereen een onvergetelijke tijd, in de vorm van een onvergetelijke avond of dag. Want als een bekende VIP rondrijden in een schitterende Lincoln limousine wil toch eigenlijk iedereen? Voor een limousine huren in Duiven kun je terecht bij Limousine-Direct. Je voelt je dan als een God in Frankrijk! Onze deskundige en stijlvol geklede limousine chauffeurs, brengen en halen je dan in alle luxe en comfort, naar en van de locatie die je zelf mag aangeven. En tijdens de trip geniet je van heerlijke zitplaatsen, champagne, drankjes uit de mini-bar, je eigen muziek via de supercoole bluetooth muziekinstallatie of van YouTube-filmpjes op het grote tv-scherm. En de geblindeerde ramen van de luxe limo geven je maximale privacy voor een fijne reis. Een mooie limousine huren in Duiven is een zeer populair cadeau voor vrijwel iedereen!

Rondrijden als een VIP

Een heerlijke limousine huren in Duiven, is wat veel mensen één keer in hun leven gedaan willen hebben. Je laat je zo als een echte VIP in stijl rondrijden door een keurige chauffeur, die netjes in pak gestoken is. Je beleeft zo de tijd van je leven met je vrienden of familie. De bestuurder rijdt je in de comfortabele limousine vanuit Duiven naar de door jouw gewenste locatie. Heb je een (school) gala, groot bedrijfsfeest, première, bruiloft, concert, voorstelling, of wil je ‘gewoon’ een luxe avondje uit? Allemaal zeer goede redenen om bij een zaal aan te komen in een luxe limousine in Duiven. Is het niet te mooi om waar te zijn? De chique limousine komt heel rustig voorgereden, buiten kijkt iedereen op, de chauffeur stapt uit de limo en opent op galante wijze het portier… en wie komt daar tevoorschijn! Succes verzekerd!

Limousine huren in Duiven

Neem contact op voor een persoonlijke prijsopgave!

Limousine vervoer voor iedere gelegenheid in Duiven

Natuurlijk is een limousine huren in Duiven niet alleen bestemd voor feestelijke gelegenheden. Limousine vervoer is ook zeer geschikt als zakelijk vervoer. Heb jij een zakenrelatie waar je indruk op wilt maken? Ook dan is onze limousine in Duiven in te zetten voor vervoer van A naar B om in alle ruimte, rust en comfort je zakelijke besprekingen te kunnen uitvoeren. En wil je je zakelijke klanten ophalen en brengen van en naar het vliegveld? Bestel dan geen gewone taxi, maar laat je klanten als zeer welkome gasten vervoeren in onze luxe limousine in Duiven. Wij hanteren vaste tarieven om met de limousine vanuit Duiven van en/of naar een vliegveld in Nederland, België of Duitsland te rijden. Zakelijk vervoer in stijl is met onze limousine in Duiven mogelijk tot 9 personen.

Met onze limousine arriveer je als VIP in stijl!

Heb je een gala, een groot feest, een trouwerij, of sta je gewoon graag in het middelpunt van de belangstelling? Hoe gaaf is het dan om op het feest of de speciale gelegenheid te arriveren in een luxe limousine in Duiven? De ervaren chauffeur in pak komt rustig aanrijden met de limousine, opent na aankomst de deuren van de limousine en daar verschijn jij! Alle ogen zijn dan direct op jou en jouw vrienden gericht. Dat is de ultieme VIP-ervaring. Hiervoor wil jij toch ook een limousine in Duiven huren?

VIP service limousine Duiven

Zakelijk vervoer en airport service

Ook voor zakelijke ritten en stipte airport service, is een limousine huren in Duiven in veel gevallen zeer praktisch. In de limousine is plaats voor 9 personen, die in alle ruimte, rust en comfort, zakelijk kunnen overleggen tijdens een rit van A naar B.

Ook zeer praktisch, zowel zakelijk als privé, is onze luxe limousine airport service. In de zeer grote kofferruimte van de limousine passen wel 7 grote koffers.

Met een limousine van Limousine-Direct, reist iedereen altijd op de meeste luxe en comfortabele manier van en naar elk vliegveld in ons land.

Waarom een limousine huren in Duiven bij Limousine Direct

Wat mag je verwachten van Limousine Direct als je bij ons een limousine huurt in Duiven? Limousine-Direct staat voor:

 • 24/7 limousine service
 • Laagsteprijsgarantie
 • Luxe limousines
 • Vervoer door heel Nederland
 • Limousine voor iedere gelegenheid
 • All-in prijzen
 • Ook voor uniek luchthavenvervoer
 • Bijzonder VIP vervoer
 • Altijd gratis champagne!
 • Vrijblijvende offerte

Limousine Direct Duiven

Direct een limousine reserveren

Wil jij ook een mooie en luxe Lincoln limousine huren in Duiven voor een onvergetelijke VIP avond of dag? Reserveer onze limousine direct en eenvoudig online via het reserveringsformulier hier op de website. Uiteraard kun je voor het reserveren van je limousine, of voor vragen over onze service altijd bellen met 06-28668240 of mailen naar info@limousine-direct.nl.

Limousine huren? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen