• 24/7 limousine service
 • Door heel Nederland
 • Vrijblijvende offerte
 • Altijd gratis champagne!
 • Laagste prijs garantie
 • All-in prijzen

Limousine huren Ede

Luxe VIP-vervoer per limousine van Limousine-Direct

Als je een goed cadeau zoekt voor jezelf of voor anderen, is een limousine huren in Ede om het feest compleet te maken een zeer goed plan. Op deze wijze bezorg je iedereen een onvergetelijke tijd,in de vorm van een geweldige avond of dag. Want als een beroemde VIP rondrijden in een prachtige Lincoln limousine wil toch eigenlijk iedereen wel? Voor een limousine huren in Ede, kun je terecht bij Limousine-Direct. Je voelt je dan als een God in Frankrijk! Onze ervaren en stijlvol geklede limousine chauffeurs, brengen en halen je dan in alle luxe en comfort naar en van de plek van je keuze. En gedurende de rit geniet je van heerlijke zitplaatsen, champagne, drankjes uit de mini-bar, je eigen muziek via de supercoole bluetooth muziekinstallatie of van YouTube-filmpjes op het grote tv-scherm. En de geblindeerde ramen van de luxe limo bieden je maximale privacy voor een fijne rit. Een feestelijke limousine huren in Ede, is een zeer populair cadeau voor eigenlijk iedereen!

Als een VIP rondgereden worden

Een luxe limousine huren in Ede, is wat veel mensen een keer gedaan willen hebben. Je laat je zo als een bekende VIP in stijl rondrijden door een echte chauffeur die keurig in pak gekleed is. Je beleeft zo de tijd van je leven met je vrienden of familie. De bestuurder rijdt je in de bijzonder fraaie limousine vanuit Ede naar iedere gewenste locatie. Heb je een (school) gala, groot promotiefeest, première, bruiloft, concert, voorstelling, of sta je graag in de belangstelling? Allemaal zeer goede aanleidingen om bij een etablissement aan te komen in een lange limousine in Ede. Is het niet te mooi om waar te zijn? De chique limousine komt kalmpjes voorgereden, voor de zaal fronst iedereen de wenkbrauwen, de chauffeur stapt uit de auto en opent zachtjes het portier… en dan sta jij daar ineens! Succes verzekerd!

Limousine huren Ede

Neem contact op voor een persoonlijke prijsopgave!

Limousine vervoer voor iedere gelegenheid in Ede

Natuurlijk is een limousine huren in Ede niet alleen bestemd voor feestelijke gelegenheden. Limousine vervoer is ook zeer geschikt als zakelijk vervoer. Heb jij een zakenrelatie waar je indruk op wilt maken? Ook dan is onze limousine in Ede in te zetten voor vervoer van A naar B om in alle ruimte, rust en comfort je zakelijke besprekingen te kunnen uitvoeren. En wil je je zakelijke klanten ophalen en brengen van en naar het vliegveld? Bestel dan geen gewone taxi, maar laat je klanten als zeer welkome gasten vervoeren in onze luxe limousine in Ede. Wij hanteren vaste tarieven om met de limousine vanuit Ede van en/of naar een vliegveld in Nederland, België of Duitsland te rijden. Zakelijk vervoer in stijl is met onze limousine in Ede mogelijk tot 9 personen.

Met onze limousine arriveer je als VIP in stijl!

Heb je een gala, een groot feest, een trouwerij, of sta je gewoon graag in het middelpunt van de belangstelling? Hoe gaaf is het dan om op het feest of de speciale gelegenheid te arriveren in een luxe limousine in Ede? De ervaren chauffeur in pak komt rustig aanrijden met de limousine, opent na aankomst de deuren van de limousine en daar verschijn jij! Alle ogen zijn dan direct op jou en jouw vrienden gericht. Dat is de ultieme VIP-ervaring. Hiervoor wil jij toch ook een limousine in Ede huren?

Limousine Ede

Limousine airportservice

Wil je met een groep tot 9 personen van of naar het vliegveld vervoerd worden? Ook daarvoor kun je onze limousine in Ede huren. Onze limousines hebben een zeer grote kofferbak waarin maar liefst 7 grote koffers passen. Met Limousine-Direct hebben jij en je gezelschap altijd de meest comfortabele reis naar de luchthaven.

Wij rijden meermaals per maand naar alle luchthavens in Nederland. Daarnaast kun je ook gebruikmaken van onze airportservice in Duitsland en België. Neem voor onze airportservice per limousine gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom een limousine huren in Ede bij Limousine Direct

Wat mag je verwachten van Limousine Direct als je bij ons een limousine huurt in Ede? Limousine-Direct staat voor:

 • 24/7 limousine service
 • Laagsteprijsgarantie
 • Luxe limousines
 • Vervoer door heel Nederland
 • Limousine voor iedere gelegenheid
 • All-in prijzen
 • Ook voor uniek luchthavenvervoer
 • Bijzonder VIP vervoer
 • Altijd gratis champagne!
 • Vrijblijvende offerte

Limo huren Ede

Direct een limousine reserveren

Wil jij ook een mooie en luxe Lincoln limousine huren in Ede voor een onvergetelijke VIP avond of dag? Reserveer onze limousine direct en eenvoudig online via het reserveringsformulier hier op de website. Uiteraard kun je voor het reserveren van je limousine, of voor vragen over onze service altijd bellen met 06-28668240 of mailen naar info@limousine-direct.nl.

Limousine huren? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen