• 24/7 limousine service
 • Door heel Nederland
 • Vrijblijvende offerte
 • Altijd gratis champagne!
 • Laagste prijs garantie
 • All-in prijzen

Limousine huren Eindhoven

Luxe VIP-vervoer per limousine van Limousine-Direct

Als je een goed cadeau zoekt voor jezelf of voor anderen, is een limousine huren in Eindhoven, om het feest compleet te maken een zeer leuk plan. Met een tripje in een limousine, bezorg je iedereen een onvergetelijke tijd in de vorm van een geweldige avond of dag. Want er is toch eigenlijk niets mooier, dan voor één keer als een beroemde VIP rondgereden worden, in een prachtige lange, glimmende, en zeer luxe Lincoln limousine? Voor een limousine huren in Eindhoven kun je terecht bij Limousine-Direct. Mooier, leuker en gezelliger kan het dan toch eigenlijk niet worden? Onze deskundige en stijlvol aangeklede chauffeurs, brengen en halen je dan in alle luxe en comfort, naar en van de plek die je wenst. En gedurende de rit geniet je van comfortabele zitplaatsen, champagne, drankjes uit de mini-bar, je eigen muziek via de hypermoderne bluetooth muziekinstallatie of van YouTube-filmpjes op het grote tv-scherm. En de geblindeerde ramen van de luxe limo bieden je alle privacy voor een fijne tijd. Een mooie limousine huren in Eindhoven is een zeer gewild cadeau voor vrijwel iedereen!

Rondrijden als een VIP

Een luxe limousine huren in Eindhoven, is wat veel mensen een keer gedaan willen hebben. Je laat je zo als een bekende VIP met alle egards rondrijden, door een keurige chauffeur die netjes in pak gekleed is. Je hebt zo de tijd van je leven met je vrienden of familie. De bestuurder rijdt je, in de mooie limousine vanuit Eindhoven naar elke gewenste locatie. Heb je een (school) gala, groot bedrijfsfeest, première, bruiloft, concert, voorstelling, of sta je graag in de belangstelling? Allemaal heel legitieme aanleidingen, om bij een feest te arriveren in een lange limousine in Eindhoven. Beeld je toch eens in. De chique limousine komt kalmpjes aanrijden, buiten kijkt iedereen op, de chauffeur stapt uit de limo en opent zachtjes het portier… en dan kom jij tevoorschijn! Succes verzekerd!

Limousine huren in Eindhoven

Neem contact op voor een persoonlijke prijsopgave!

Limousine vervoer voor iedere gelegenheid in Eindhoven

Natuurlijk is een limousine huren in Eindhoven niet alleen bestemd voor feestelijke gelegenheden. Limousine vervoer is ook zeer geschikt als zakelijk vervoer. Heb jij een zakenrelatie waar je indruk op wilt maken? Ook dan is onze limousine in Eindhoven in te zetten voor vervoer van A naar B om in alle ruimte, rust en comfort je zakelijke besprekingen te kunnen uitvoeren. En wil je je zakelijke klanten ophalen en brengen van en naar het vliegveld? Bestel dan geen gewone taxi, maar laat je klanten als zeer welkome gasten vervoeren in onze luxe limousine in Eindhoven. Wij hanteren vaste tarieven om met de limousine vanuit Eindhoven van en/of naar een vliegveld in Nederland, België of Duitsland te rijden. Zakelijk vervoer in stijl is met onze limousine in Eindhoven mogelijk tot 9 personen.

Met onze limousine arriveer je als VIP in stijl!

Heb je een gala, een groot feest, een trouwerij, of sta je gewoon graag in het middelpunt van de belangstelling? Hoe gaaf is het dan om op het feest of de speciale gelegenheid te arriveren in een luxe limousine in Eindhoven? De ervaren chauffeur in pak komt rustig aanrijden met de limousine, opent na aankomst de deuren van de limousine en daar verschijn jij! Alle ogen zijn dan direct op jou en jouw vrienden gericht. Dat is de ultieme VIP-ervaring. Hiervoor wil jij toch ook een limousine in Eindhoven huren?

Limousine Eindhoven

Zakelijk vervoer en airport service

Ook voor zakelijke ritten en stipte airport service, is een limousine huren in Eindhoven vaak een zeer goed idee. Onze limousine biedt plaats aan 9 personen die in alle ruimte, rust en comfort kunnen vergaderen, tijdens een rit van A naar B.

Ook zeer praktisch, voor zakelijke én privédoeleinden, is onze luxe limousine airport service. De zeer grote kofferbak van de limousine heeft ruimte voor maar liefst 7 grote koffers.

Met een limousine van Limousine-Direct reist iedereen altijd op zeer luxe en comfortabele manier van en naar vliegvelden in Nederland.

Waarom een limousine huren in Eindhoven bij Limousine Direct

Wat mag je verwachten van Limousine Direct als je bij ons een limousine huurt in Eindhoven? Limousine-Direct staat voor:

 • 24/7 limousine service
 • Laagsteprijsgarantie
 • Luxe limousines
 • Vervoer door heel Nederland
 • Limousine voor iedere gelegenheid
 • All-in prijzen
 • Ook voor uniek luchthavenvervoer
 • Bijzonder VIP vervoer
 • Altijd gratis champagne!
 • Vrijblijvende offerte

Limousine Direct Eindhoven

Direct een limousine reserveren

Wil jij ook een mooie en luxe Lincoln limousine huren in Eindhoven voor een onvergetelijke VIP avond of dag? Reserveer onze limousine direct en eenvoudig online via het reserveringsformulier hier op de website. Uiteraard kun je voor het reserveren van je limousine, of voor vragen over onze service altijd bellen met 06-39678464 of mailen naar info@limousine-direct.nl.

Limousine huren? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen