• 24/7 limousine service
 • Door heel Nederland
 • Vrijblijvende offerte
 • Altijd gratis champagne!
 • Laagste prijs garantie
 • All-in prijzen

Limousine huren Elst

Luxe VIP-vervoer per limousine van Limousine-Direct

Als je een goed cadeau zoekt voor jezelf of voor anderen, is een limousine huren in Elst om het feest compleet te maken een zeer leuk idee. Met een ritje in een limousine, bezorg je jezelf en/of anderen, een geweldige tijd in de vorm van een onvergetelijke avond of dag. Want als een bekende VIP rondrijden in een prachtige Lincoln limousine, dat wil toch eigenlijk iedereen wel? Voor een limousine huren in Elst, kun je terecht bij Limousine-Direct. Je voelt je dan als de koning te rijk! Onze ervaren en stijlvol aangeklede chauffeurs, brengen en halen je dan in alle luxe en comfort naar en van de plek van je keuze. En gedurende de trip geniet je van comfortabele zitplaatsen, champagne, drankjes uit de mini-bar, je eigen muziek via de hypermoderne bluetooth muziekinstallatie of van YouTube-filmpjes op het grote tv-scherm. En de geblindeerde ramen van de luxe limo, geven je maximale privacy voor een fijne tijd. Een mooie limousine huren in Elst is een zeer gewild cadeau, voor vrijwel iedereen!

Als een VIP rondgereden worden

Een mooie limousine huren in Elst, is wat veel mensen één keer in hun leven gedaan willen hebben. Je laat je zo als een echte beroemdheid met alle egards rondrijden door een echte chauffeur die netjes in pak gekleed is. Je beleeft zo de tijd van je leven met je vrienden of familie. De chauffeur rijdt je in de mooie limousine vanuit Elst naar de door jouw gewenste locatie. Heb je een (school) gala, groot bedrijfsfeest, première, bruiloft, concert, voorstelling, of wil je ‘gewoon’ een luxe avondje uit? Allemaal zeer goede redenen om bij een feest te verschijnen in een lange limousine in Elst. Is het geen te gek idee? De chique limousine komt kalmpjes aanrijden, buiten kijkt iedereen op, de chauffeur stapt uit de limo en opent zachtjes het portier… en dan kom jij tevoorschijn! Het feest kan beginnen!

Witte Limo huren Elst

Neem contact op voor een persoonlijke prijsopgave!

Limousine vervoer voor iedere gelegenheid in Elst

Natuurlijk is een limousine huren in Elst niet alleen bestemd voor feestelijke gelegenheden. Limousine vervoer is ook zeer geschikt als zakelijk vervoer. Heb jij een zakenrelatie waar je indruk op wilt maken? Ook dan is onze limousine in Elst in te zetten voor vervoer van A naar B om in alle ruimte, rust en comfort je zakelijke besprekingen te kunnen uitvoeren. En wil je je zakelijke klanten ophalen en brengen van en naar het vliegveld? Bestel dan geen gewone taxi, maar laat je klanten als zeer welkome gasten vervoeren in onze luxe limousine in Elst. Wij hanteren vaste tarieven om met de limousine vanuit Elst van en/of naar een vliegveld in Nederland, België of Duitsland te rijden. Zakelijk vervoer in stijl is met onze limousine in Elst mogelijk tot 9 personen.

Met onze limousine arriveer je als VIP in stijl!

Heb je een gala, een groot feest, een trouwerij, of sta je gewoon graag in het middelpunt van de belangstelling? Hoe gaaf is het dan om op het feest of de speciale gelegenheid te arriveren in een luxe limousine in Elst? De ervaren chauffeur in pak komt rustig aanrijden met de limousine, opent na aankomst de deuren van de limousine en daar verschijn jij! Alle ogen zijn dan direct op jou en jouw vrienden gericht. Dat is de ultieme VIP-ervaring. Hiervoor wil jij toch ook een limousine in Elst huren?

Witte limo in Elst

Limousine airportservice

Wil je met een groep tot 9 personen van of naar het vliegveld vervoerd worden? Ook daarvoor kun je onze limousine in Elst huren. Onze limousines hebben een zeer grote kofferbak waarin maar liefst 7 grote koffers passen. Met Limousine-Direct hebben jij en je gezelschap altijd de meest comfortabele reis naar de luchthaven.

Wij rijden meermaals per maand naar alle luchthavens in Nederland. Daarnaast kun je ook gebruikmaken van onze airportservice in Duitsland en België. Neem voor onze airportservice per limousine gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom een limousine huren in Elst bij Limousine Direct

Wat mag je verwachten van Limousine Direct als je bij ons een limousine huurt in Elst? Limousine-Direct staat voor:

 • 24/7 limousine service
 • Laagsteprijsgarantie
 • Luxe limousines
 • Vervoer door heel Nederland
 • Limousine voor iedere gelegenheid
 • All-in prijzen
 • Ook voor uniek luchthavenvervoer
 • Bijzonder VIP vervoer
 • Altijd gratis champagne!
 • Vrijblijvende offerte

Limousine Direct Elst

Direct een limousine reserveren

Wil jij ook een mooie en luxe Lincoln limousine huren in Elst voor een onvergetelijke VIP avond of dag? Reserveer onze limousine direct en eenvoudig online via het reserveringsformulier hier op de website. Uiteraard kun je voor het reserveren van je limousine, of voor vragen over onze service altijd bellen met 06-28668240 of mailen naar info@limousine-direct.nl.

Limousine huren? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen