• 24/7 limousine service
 • Door heel Nederland
 • Vrijblijvende offerte
 • Altijd gratis champagne!
 • Laagste prijs garantie
 • All-in prijzen

Limousine huren Maastricht

Luxe VIP-vervoer per limousine van Limousine-Direct

Als je een goed cadeau zoekt voor jezelf of voor anderen, is een limousine huren in Maastricht om het feest compleet te maken een zeer leuk plan. Met een rit in een limousine, bezorg je iedereen een uitstekende tijd in de vorm van een onvergetelijke avond of dag. Want wie wil er nu niet als een bekende VIP rondgereden worden in een prachtige, lange, glimmende en luxe Lincoln limousine? Voor een limousine huren in Maastricht kun je terecht bij Limousine-Direct. Mooier, leuker en gezelliger kan het dan toch eigenlijk niet worden? Onze ervaren en stijlvol geklede chauffeurs, brengen en halen je dan in alle luxe en comfort, naar en van de locatie die je zelf mag aangeven. En gedurende de rit geniet je van heerlijke zitplaatsen, champagne, drankjes uit de mini-bar, je eigen muziek via de hypermoderne bluetooth muziekinstallatie of van YouTube-filmpjes op het grote beeldscherm. En de geblindeerde ramen van de luxe limo bieden je maximale privacy voor een fijne rit. Een mooie limousine huren in Maastricht, is een zeer populair cadeau voor vrijwel iedereen!

Onvergetelijke rit in VIP-stijl

Een luxe limousine huren in Maastricht is de droom van vele mensen. Je laat je zo als een bekende VIP in stijl rondrijden, door een echte chauffeur die netjes in pak gestoken is. Je beleeft zo de tijd van je leven met je vrienden of familie. De chauffeur rijdt je in de comfortabele limousine vanuit Maastricht naar iedere gewenste locatie. Heb je een (school) gala, groot promotiefeest, première, bruiloft, concert, voorstelling, of sta je graag in de belangstelling? Allemaal heel legitieme redenen om bij een zaal te arriveren in je opvallende limousine in Maastricht. Is het niet te mooi om waar te zijn? De chique limousine komt kalmpjes voorgereden, voor de zaal fronst iedereen de wenkbrauwen, de chauffeur stapt uit de limo en opent op galante wijze het portier… en dan kom jij tevoorschijn! Iedereen is aangenaam verrast!

Limousine huren in Maastricht

Neem contact op voor een persoonlijke prijsopgave!

Limousine vervoer voor iedere gelegenheid in Maastricht

Natuurlijk is een limousine huren in Maastricht niet alleen bestemd voor feestelijke gelegenheden. Limousine vervoer is ook zeer geschikt als zakelijk vervoer. Heb jij een zakenrelatie waar je indruk op wilt maken? Ook dan is onze limousine in Maastricht in te zetten voor vervoer van A naar B om in alle ruimte, rust en comfort je zakelijke besprekingen te kunnen uitvoeren. En wil je je zakelijke klanten ophalen en brengen van en naar het vliegveld? Bestel dan geen gewone taxi, maar laat je klanten als zeer welkome gasten vervoeren in onze luxe limousine in Maastrict. Wij hanteren vaste tarieven om met de limousine vanuit Maastricht van en/of naar een vliegveld in Nederland, België of Duitsland te rijden. Zakelijk vervoer in stijl is met onze limousine in Maastricht mogelijk tot 9 personen.

Met onze limousine arriveer je als VIP in stijl!

Heb je een gala, een groot feest, een trouwerij, of sta je gewoon graag in het middelpunt van de belangstelling? Hoe gaaf is het dan om op het feest of de speciale gelegenheid te arriveren in een luxe limousine in Maastricht? De ervaren chauffeur in pak komt rustig aanrijden met de limousine, opent na aankomst de deuren van de limousine en daar verschijn jij! Alle ogen zijn dan direct op jou en jouw vrienden gericht. Dat is de ultieme VIP-ervaring. Hiervoor wil jij toch ook een limousine in Maastricht huren?

Limo huren Maastricht

Zakelijk vervoer en airport service

Ook voor zakelijk vervoer en stipte airport service, is een limousine huren in Maastricht vaak een heel handige oplossing. In de limousine is plaats voor 9 personen, die in alle ruimte, rust en comfort overleg kunnen voeren tijdens een rit van bijvoorbeeld: vliegveld naar kantoor en vice versa.

Ook zeer handig, zowel zakelijk als privé, is onze luxe limousine airport service. De zeer rainte kofferbak van de limousine heeft ruimte voor zeker 7 grote koffers.

Met een limousine van Limousine-Direct, reis je altijd op zeer luxe en comfortabele manier van en naar elk vliegveld in Nederland.

Waarom een limousine huren in Maastricht bij Limousine Direct

Wat mag je verwachten van Limousine Direct als je bij ons een limousine huurt in Maastricht? Limousine-Direct staat voor:

 • 24/7 limousine service
 • Laagsteprijsgarantie
 • Luxe limousines
 • Vervoer door heel Nederland
 • Limousine voor iedere gelegenheid
 • All-in prijzen
 • Ook voor uniek luchthavenvervoer
 • Bijzonder VIP vervoer
 • Altijd gratis champagne!
 • Vrijblijvende offerte

Limousine Direct Maastricht

Direct een limousine reserveren

Wil jij ook een mooie en luxe Lincoln limousine huren in Maastricht voor een onvergetelijke VIP avond of dag? Reserveer onze limousine direct en eenvoudig online via het reserveringsformulier hier op de website. Uiteraard kun je voor het reserveren van je limousine, of voor vragen over onze service altijd bellen met 06-28668240 of mailen naar info@limousine-direct.nl.

Limousine huren? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen