• 24/7 limousine service
 • Door heel Nederland
 • Vrijblijvende offerte
 • Altijd gratis champagne!
 • Laagste prijs garantie
 • All-in prijzen

Limousine huren Nijmegen

Luxe VIP-vervoer per limousine van Limousine-Direct

Zoek je een origineel cadeau voor iemands verjaardag, promotie of bruiloft? Is een limousine huren in Nijmegen dan geen briljant idee? Met een tripje in een limousine, bezorg je iedereen een fantastische tijd, in de vorm van een onvergetelijke avond of dag. Want als een bekende VIP rondrijden in een mooie Lincoln limousine wil toch eigenlijk iedereen wel? Voor een limousine huren in Nijmegen kun je terecht bij Limousine-Direct. Mooier, leuker en gezelliger kan het dan toch eigenlijk niet worden? Onze deskundige en stijlvol aangeklede chauffeurs, brengen en halen je dan in alle luxe en comfort naar en van de locatie die je wenst. En tijdens de trip geniet je van comfortabele zitplaatsen, champagne, drankjes uit de mini-bar, je eigen muziek via de hypermoderne bluetooth muziekinstallatie of YouTube-filmpjes op het grote tv-scherm. En de geblindeerde ramen van de luxe limo bieden je alle privacy voor een fijne trip. Een mooie limousine huren in Nijmegen is een zeer gewild cadeau voor eigenlijk iedereen!

Rondrijden als een VIP

Een luxe limousine huren in Nijmegen is wat veel mensen een keer gedaan willen hebben. Je laat je zo als een heuse beroemdheid in stijl rondrijden door een echte chauffeur die keurig in pak gekleed is. Je beleeft zo de tijd van je leven met je vrienden of familie. De chauffeur rijdt je in de mooie limousine vanuit Nijmegen naar de door jouw gewenste locatie. Heb je een (school) gala, groot bedrijfsfeest, première, bruiloft, concert, voorstelling, of wil je ‘gewoon’ een luxe avondje uit? Allemaal zeer goede aanleidingen om bij een zaal aan te komen in je lange limousine in Nijmegen. Zie je het voor je? De chique limousine komt voorgereden, voor de zaal heel veel verbaasde blikken, de chauffeur stapt uit de limo en opent op galante manier het portier… en dan kom jij naar buiten! Het feest kan beginnen!

Witte Limo huren Nijmegen

Neem contact op voor een persoonlijke prijsopgave!

Limousine vervoer voor iedere gelegenheid in Nijmegen

Natuurlijk is een limousine huren in Nijmegen niet alleen bestemd voor feestelijke gelegenheden. Limousine vervoer is ook zeer geschikt als zakelijk vervoer. Heb jij een zakenrelatie waar je indruk op wilt maken? Ook dan is onze limousine in Nijmegen in te zetten voor vervoer van A naar B om in alle ruimte, rust en comfort je zakelijke besprekingen te kunnen uitvoeren. En wil je je zakelijke klanten ophalen en brengen van en naar het vliegveld? Bestel dan geen gewone taxi, maar laat je klanten als zeer welkome gasten vervoeren in onze luxe limousine in Nijmegen. Wij hanteren vaste tarieven om met de limousine vanuit Nijmegen van en/of naar een vliegveld in Nederland, België of Duitsland te rijden. Zakelijk vervoer in stijl is met onze limousine in Nijmegen mogelijk tot 9 personen.

Met onze limousine arriveer je als VIP in stijl!

Heb je een gala, een groot feest, een trouwerij, of sta je gewoon graag in het middelpunt van de belangstelling? Hoe gaaf is het dan om op het feest of de speciale gelegenheid te arriveren in een luxe limousine in Nijmegen? De ervaren chauffeur in pak komt rustig aanrijden met de limousine, opent na aankomst de deuren van de limousine en daar verschijn jij! Alle ogen zijn dan direct op jou en jouw vrienden gericht. Dat is de ultieme VIP-ervaring. Hiervoor wil jij toch ook een limousine in Nijmegen huren?

Limousine in Nijmegen huren

Zakelijk vervoer en airport service

Ook voor zakelijk vervoer en stipte airport service is een limousine huren in Nijmegen meestal een zeer goed idee. In de limousine is plaats voor 9 personen die in alle ruimte, rust en comfort kunnen vergaderen tijdens een rit van A naar B.

Ook zeer handig, voor zakelijke én privédoeleinden, is onze luxe limousine airport service. De zeer grote kofferbak van de limousine, heeft ruimte voor maar liefst 7 grote koffers.

Met een limousine van Limousine-Direct, reis je altijd op de meeste luxe en comfortabele manier, van en naar vliegvelden in Nederland.

Voordelen van een limousine huren bij Limousine-Direct

Onderstaand de voordelen van een Limousine huren in Nijmegen bij Limousine-Direct:

 • 24/7 limousine service door heel Nederland
 • Laagste prijsgarantie
 • Luxe limousines
 • Limousine voor iedere gelegenheid
 • All-in prijzen
 • Uniek luchthavenvervoer
 • Bijzonder VIP vervoer
 • Altijd gratis champagne!
 • Vrijblijvende offerte

Limousine Direct Nijmegen

Meteen je limousine reserveren in Nijmegen

Wil jij ook een mooie en luxe Lincoln limousine huren in Nijmegen, voor een onvergetelijke VIP-beleving, feestelijke gelegenheden of zakelijke doeleinden? Reserveer je limousine eenvoudig online via het reserveringsformulier hier op de website. Wil je meer weten over onze limousine service? Dan kun je altijd bellen met 06-28 66 82 40 of mailen naar info@limousine-direct.nl.

Limousine huren? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen