• 24/7 limousine service
 • Door heel Nederland
 • Vrijblijvende offerte
 • Altijd gratis champagne!
 • Laagste prijs garantie
 • All-in prijzen

Limousine huren Oss

Luxe VIP-vervoer per limousine van Limousine-Direct

Wil je een Limousine huren in Oss? Met een ritje in een limousine, bezorg je jezelf en/of anderen een geweldige tijd, in de vorm van een onvergetelijke avond of dag. Want wie wil er nu niet als een bekende VIP rondgereden worden, in een prachtige, lange, glimmende en luxe Lincoln limousine? Voor een limousine huren in Oss kun je terecht bij Limousine-Direct. Mooier, leuker en gezelliger kan het dan toch eigenlijk niet worden? Onze deskundige en stijlvol aangeklede chauffeurs, brengen en halen je dan in alle luxe en comfort, naar en van de plek die je zelf mag aangeven. En gedurende de rit geniet je van comfortabele zitplaatsen, champagne, drankjes uit de mini-bar, je eigen muziek via de hypermoderne bluetooth muziekinstallatie of van YouTube-filmpjes op het grote beeldscherm. En de geblindeerde ramen van de luxe limo, bieden je alle privacy voor een fijne trip. Een feestelijke limousine huren in Oss is een zeer gewild cadeau voor eigenlijk iedereen!

Rondrijden als een VIP

Een luxe limousine huren in Oss, de droom van zeer veel mensen. Je laat je zo als een heuse VIP in stijl rondrijden door een echte chauffeur die keurig in het pak gestoken is. Je beleeft zo de tijd van je leven met je vrienden of familie. De bestuurder rijdt je in de comfortabele en opvallende limousine vanuit Oss naar de door jouw gewenste locatie. Heb je een (school) gala, belangrijk bedrijfsfeest, première, bruiloft, concert, voorstelling, of wil je ‘gewoon’ een luxe avondje uit? Allemaal zeer goede aanleidingen om bij een etablissement te arriveren in je opvallende limousine in Oss. Stel je toch eens voor. De chique limousine komt heel rustig voorgereden, buiten fronst iedereen de wenkbrauwen, de chauffeur stapt uit de limo en opent zachtjes het portier… en daar verschijn jij! Succes verzekerd!

Limousine huren in Oss

Neem contact op voor een persoonlijke prijsopgave!

Limousine vervoer voor iedere gelegenheid in Oss

Natuurlijk is een limousine huren in Oss niet alleen bestemd voor feestelijke gelegenheden. Limousine vervoer is ook zeer geschikt als zakelijk vervoer. Heb jij een zakenrelatie waar je indruk op wilt maken? Ook dan is onze limousine in Oss in te zetten voor vervoer van A naar B om in alle ruimte, rust en comfort je zakelijke besprekingen te kunnen uitvoeren. En wil je je zakelijke klanten ophalen en brengen van en naar het vliegveld? Bestel dan geen gewone taxi, maar laat je klanten als zeer welkome gasten vervoeren in onze luxe limousine in Oss. Wij hanteren vaste tarieven om met de limousine vanuit Oss van en/of naar een vliegveld in Nederland, België of Duitsland te rijden. Zakelijk vervoer in stijl is met onze limousine in Oss mogelijk tot 9 personen.

Met onze limousine arriveer je als VIP in stijl!

Heb je een gala, een groot feest, een trouwerij, of sta je gewoon graag in het middelpunt van de belangstelling? Hoe gaaf is het dan om op het feest of de speciale gelegenheid te arriveren in een luxe limousine in Oss? De ervaren chauffeur in pak komt rustig aanrijden met de limousine, opent na aankomst de deuren van de limousine en daar verschijn jij! Alle ogen zijn dan direct op jou en jouw vrienden gericht. Dat is de ultieme VIP-ervaring. Hiervoor wil jij toch ook een limousine in Oss huren?

Limousine huren Oss

Zakelijk vervoer en airport service

Ook voor zakelijk vervoer en stipte airport service is een limousine huren in Oss meestal zeer praktisch. Onze limousine biedt plaats aan 9 personen, die in alle ruimte, rust en comfort kunnen vergaderen,tijdens een rit van A naar B.

Ook zeer praktisch, zowel zakelijk als privé, is onze luxe limousine airport service. In de zeer grote kofferruimte van de limousine passen wel 7 grote koffers.

Met een limousine van Limousine-Direct, reis je altijd op zeer luxe en comfortabele manier, van en naar elk vliegveld in Nederland.

Waarom een limousine huren in Oss bij Limousine Direct

Wat mag je verwachten van Limousine Direct als je bij ons een limousine huurt in Oss? Limousine-Direct staat voor:

 • 24/7 limousine service
 • Laagsteprijsgarantie
 • Luxe limousines
 • Vervoer door heel Nederland
 • Limousine voor iedere gelegenheid
 • All-in prijzen
 • Ook voor uniek luchthavenvervoer
 • Bijzonder VIP vervoer
 • Altijd gratis champagne!
 • Vrijblijvende offerte

Limousine Direct Oss

Direct een limousine reserveren

Wil jij ook een mooie en luxe Lincoln limousine huren in Oss voor een onvergetelijke VIP avond of dag? Reserveer onze limousine direct en eenvoudig online via het reserveringsformulier hier op de website. Uiteraard kun je voor het reserveren van je limousine, of voor vragen over onze service altijd bellen met 06-28668240 of mailen naar info@limousine-direct.nl.

Limousine huren? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen