• 24/7 limousine service
 • Door heel Nederland
 • Vrijblijvende offerte
 • Altijd gratis champagne!
 • Laagste prijs garantie
 • All-in prijzen

Limousine huren Rotterdam

Onvergetelijk VIP-vervoer in een limousine van Limousine-Direct

Wil jij een mooie en luxe Lincoln limousine huren in Rotterdam voor een onvergetelijke avond of dag? Met een trip in een luxe en zeer comfortabele limousine van Limousine-Direct heb jij met je gezelschap gegarandeerd een onvergetelijke avond, dag of nacht met een ongelofelijk VIP-gevoel. Onze ervaren en stijlvol geklede chauffeurs brengen en halen je volledig in stijl in de limo, naar en van de locatie van je keuze. En dat is nog niet alles: tijdens de rit kun je genieten van de inhoud van een goed gevulde mini-bar, je eigen bluetooth muziek via de supergave muziekinstallatie en/of een film of YouTube-filmpjes van je favoriete artiesten op het grote scherm in de limousine. De geblindeerde ramen van de limousine bieden je tijdens de rit alle privacy voor een gezellige avond. Een Lincoln limousine huren in Rotterdam is een feestje voor iedereen!

Indrukwekkende rit in een limousine

Door een limousine te huren in Rotterdam, hebben jij en je gasten gegarandeerd een onvergetelijke tijd. Je wordt In onze limousine met klasse en stijl naar iedere gewenste locatie gebracht. Heb je bijvoorbeeld een belangrijk feest en wil je bij aankomst indruk maken op de andere gasten? Als je je dan voor de deur laat afzetten in een indrukwekkende en zeer luxe limousine, weet je zeker dat je missie geslaagd is.

Met een onvergetelijke trip in een limousine in Rotterdam van Limousine-Direct zorgen wij dat een gezellige avond verandert in een top-herinnering die je niet snel vergeet! Een feestje, een verjaardag of een avondje uit wordt in onze limousine in Rotterdam echt legendarisch. Dat kunnen we je beloven!

Limousine huren in Rotterdam

Neem contact op voor een persoonlijke prijsopgave!

Limousine vervoer voor iedere gelegenheid

Uiteraard is een limousine huren in Rotterdam ook zeer geschikt voor andere gelegenheden dan feesten en partijen. Limousine vervoer is ook zeer geschikt als zakelijk vervoer. Heb jij een zakenrelatie waarop je een zeer gastvrije indruk wilt maken? Ook dan is onze limousine in Rotterdam zeer geschikt voor vervoer van A naar B om in de nodige ruimte, rust en comfort zakelijke besprekingen te voeren. En in de limousine kun je ook zakelijke klanten ophalen en brengen van en naar het vliegveld. Soms is een taxi dan niet toereikend. Zorg dan dat je klant of gasten zich zeer welkom voelen door hen te laten ophalen en wegbrengen in onze luxe limousine in Rotterdam. Wij hanteren vaste tarieven voor limousinevervoer in Rotterdam van en/of naar een vliegveld in Nederland, België of Duitsland te rijden. Zakelijke ritten in stijl zijn mogelijk met 9 personen in onze limousine in Rotterdam.

Als VIP in stijl arriveren!

Heb je een gala, een groot feest, een trouwerij, of sta je gewoon graag in het middelpunt van de belangstelling? Hoe gaaf is het dan om op het feest of bijzondere gelegenheid te arriveren in een luxe limousine in Rotterdam? Onze ervaren chauffeur in pak komt rustig met jou aanrijden met de limousine, hij opent na aankomst de deuren van de limousine en opeens kom jij naar buiten! Alle ogen zijn dan direct op jou en jouw vrienden gericht. Dat is toch dé ultieme VIP-ervaring? En hiervoor wil jij toch ook een limousine in Rotterdam huren?

Limousine Rotterdam

Limousine airportservice

Wil je met een groep tot maximaal negen personen van of naar een vliegveld vervoerd worden? Ook daarvoor kun je onze limousine in Rotterdam huren. Een limo heeft een zeer grote kofferbak waarin maar liefst 7 grote koffers passen. Met Limousine-Direct heb je altijd de meest comfortabele reis van en naar de luchthaven. Wij rijden maandelijks meerdere keren naar alle luchthavens in Nederland. En onze airportservice is ook beschikbaar voor Duitsland en België. Meer weten over onze limousine airportservice? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Gouden limousine huren

Standaard vervoeren wij iedereen in een witte limousine in Rotterdam voor een onvergetelijke rit. Maar je kunt bij ons ook een gouden limousine huren. Daarmee geef je elke gelegenheid een bijzonder gouden randje. Dat wordt altijd zeer op prijs gesteld. Als je deze mooie glimmende gouden limousine wil huren in Rotterdam, dan kun je dat specifiek aangeven bij je reserveringsaanvraag. Dan is voor ons het teken dat we de gouden limousine vast extra gaan oppoetsen!

Waarom een limousine huren in Rotterdam bij Limousine-Direct

Wat mag je verwachten van Limousine-Direct als je bij ons een limousine huurt in Rotterdam? Wij staat voor:

 • 24/7 limousine service
 • Laagste prijsgarantie
 • Luxe limousines
 • Vervoer door heel Nederland
 • Limousine voor iedere gelegenheid
 • All-in prijzen
 • Ook voor uniek luchthavenvervoer
 • Bijzonder VIP vervoer
 • Altijd gratis champagne!
 • Vrijblijvende offerte

Limousine Rotterdam

Direct een limousine reserveren

Wil jij ook een mooie en luxe Lincoln limousine huren in Rotterdam voor een onvergetelijke VIP-avond of dag? Reserveer onze Limousine-Direct en eenvoudig online via het reserveringsformulier hier op de website. Voor het reserveren van je limousine, of voor vragen over onze service, kun je altijd bellen met 06-28 66 82 40 of mailen naar info@limousine-direct.nl.

Limousine huren? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen