• 24/7 limousine service
 • Door heel Nederland
 • Vrijblijvende offerte
 • Altijd gratis champagne!
 • Laagste prijs garantie
 • All-in prijzen

Limousine huren Veenendaal

Luxe VIP-vervoer per limousine van Limousine-Direct

Wil je een Limousine huren in Veenendaal? Met een rit in een limousine bezorg je iedereen een fantastische tijd, in de vorm van een onvergetelijke avond of dag. Want wie wil er nu niet als een beroemde VIP rondgereden worden in een schitterende, lange, glimmende en luxe Lincoln limousine? Voor een limousine huren in Veenendaal, kun je terecht bij Limousine-Direct. Je voelt je dan de koning te rijk! Onze deskundige en stijlvol aangeklede chauffeurs, brengen en halen je dan in alle luxe en comfort, naar en van de plek die je zelf mag aangeven. En gedurende de trip geniet je van heerlijke zitplaatsen, champagne, drankjes uit de mini-bar, je eigen muziek via de supercoole bluetooth muziekinstallatie of van YouTube-filmpjes op het grote beeldscherm. En de geblindeerde ramen van de luxe limo geven je maximale privacy voor een fijne tijd. Een mooie limousine huren in Veenendaal is een zeer gewild cadeau voor vrijwel iedereen!

Laat je in VIP-stijl rondrijden

Een heerlijke limousine huren in Veenendaal is wat veel mensen ooit gedaan willen hebben. Je laat je zo als een echte beroemdheid stijlvol rondrijden door een keurige chauffeur die netjes in pak gestoken is. Je beleeft zo de tijd van je leven met je vrienden of familie. De bestuurder rijdt je in de opvallende limousine vanuit Veenendaal naar de door jouw gewenste locatie. Heb je een (school) gala, belangrijk bedrijfsfeest, première, bruiloft, concert, voorstelling, of sta je graag in de belangstelling? Allemaal zeer goede aanleidingen om bij een etablissement te verschijnen in je lange limousine in Veenendaal. Zie je het voor je? De chique limousine komt kalmpjes aanrijden, voor de zaal fronst iedereen de wenkbrauwen, de chauffeur stapt uit de auto en opent op galante manier het portier… en dan kom jij naar buiten! Iedereen is aangenaam verrast!

Limousine huren in Veenendaal

Neem contact op voor een persoonlijke prijsopgave!

Limousine vervoer voor iedere gelegenheid in Veenendaal

Natuurlijk is een limousine huren in Veenendaal niet alleen bestemd voor feestelijke gelegenheden. Limousine vervoer is ook zeer geschikt als zakelijk vervoer. Heb jij een zakenrelatie waar je indruk op wilt maken? Ook dan is onze limousine in Veenendaal in te zetten voor vervoer van A naar B om in alle ruimte, rust en comfort je zakelijke besprekingen te kunnen uitvoeren. En wil je je zakelijke klanten ophalen en brengen van en naar het vliegveld? Bestel dan geen gewone taxi, maar laat je klanten als zeer welkome gasten vervoeren in onze luxe limousine in Veenendaal. Wij hanteren vaste tarieven om met de limousine vanuit Veenendaal van en/of naar een vliegveld in Nederland, België of Duitsland te rijden. Zakelijk vervoer in stijl is met onze limousine in Veenendaal mogelijk tot 9 personen.

Met onze limousine arriveer je als VIP in stijl!

Heb je een gala, een groot feest, een trouwerij, of sta je gewoon graag in het middelpunt van de belangstelling? Hoe gaaf is het dan om op het feest of de speciale gelegenheid te arriveren in een luxe limousine in Veenendaal? De ervaren chauffeur in pak komt rustig aanrijden met de limousine, opent na aankomst de deuren van de limousine en daar verschijn jij! Alle ogen zijn dan direct op jou en jouw vrienden gericht. Dat is de ultieme VIP-ervaring. Hiervoor wil jij toch ook een limousine in Veenendaal huren?

Limousine huren Veenendaal

Limousine airportservice

Wil je met een groep tot 9 personen van of naar het vliegveld vervoerd worden? Ook daarvoor kun je onze limousine in Veenendaal huren. Onze limousines hebben een zeer grote kofferbak waarin maar liefst 7 grote koffers passen. Met Limousine-Direct hebben jij en je gezelschap altijd de meest comfortabele reis naar de luchthaven.

Wij rijden meermaals per maand naar alle luchthavens in Nederland. Daarnaast kun je ook gebruikmaken van onze airportservice in Duitsland en België. Neem voor onze airportservice per limousine gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom een limousine huren in Veenendaal bij Limousine Direct

Wat mag je verwachten van Limousine Direct als je bij ons een limousine huurt in Veenendaal? Limousine-Direct staat voor:

 • 24/7 limousine service
 • Laagsteprijsgarantie
 • Luxe limousines
 • Vervoer door heel Nederland
 • Limousine voor iedere gelegenheid
 • All-in prijzen
 • Ook voor uniek luchthavenvervoer
 • Bijzonder VIP vervoer
 • Altijd gratis champagne!
 • Vrijblijvende offerte

Limousine Direct Veenendaal

Direct een limousine reserveren

Wil jij ook een mooie en luxe Lincoln limousine huren in Veenendaal voor een onvergetelijke VIP avond of dag? Reserveer onze limousine direct en eenvoudig online via het reserveringsformulier hier op de website. Uiteraard kun je voor het reserveren van je limousine, of voor vragen over onze service altijd bellen met 06-28668240 of mailen naar info@limousine-direct.nl.

Limousine huren? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen