• 24/7 limousine service
 • Door heel Nederland
 • Vrijblijvende offerte
 • Altijd gratis champagne!
 • Laagste prijs garantie
 • All-in prijzen

Limousine huren Velp

Luxe VIP-vervoer per limousine van Limousine-Direct

Zoek je een origineel cadeau voor iemands verjaardag, promotie of bruiloft? Is een limousine huren in Velp dan geen perfect plan? Zo bezorg je jezelf en/of anderen een geweldige tijd in de vorm van een onvergetelijke avond of dag. Want er is toch eigenlijk niets mooier, dan voor één keer als een beroemde VIP rondgereden worden, in een mooie, lange, glimmende en zeer luxe Lincoln limousine? Voor een limousine huren in Velp, kun je terecht bij Limousine-Direct. Je voelt je dan als een God in Frankrijk! Onze deskundige en stijlvol geklede chauffeurs, brengen en halen je dan in alle luxe en comfort, naar en van de plek die je wenst. En tijdens de rit geniet je van comfortabele zitplaatsen, champagne, drankjes uit de mini-bar, je eigen muziek via de hypermoderne bluetooth muziekinstallatie of van YouTube-filmpjes op het grote tv-scherm. En de geblindeerde ramen van de luxe limo bieden je maximale privacy voor een fijne trip. Een mooie limousine huren in Velp is een zeer gewild cadeau voor vrijwel iedereen!

Onvergetelijke rit in VIP-stijl

Een heerlijke limousine huren in Velp, is wat veel mensen één keer in hun leven gedaan willen hebben. Je laat je zo als een ware beroemdheid stijlvol rondrijden, door een echte chauffeur die keurig in pak gestoken is. Je hebt zo de tijd van je leven met je vrienden of familie. De bestuurder rijdt je in de lange en comfortabele limousine vanuit Velp naar de door jouw gewenste locatie. Heb je een (school) gala, belangrijk promotiefeest, première, bruiloft, concert, voorstelling, of sta je graag in de belangstelling? Allemaal zeer goede redenen om bij een feest aan te komen in een opvallende limousine in Velp. Zie je het voor je? De chique limousine komt kalmpjes voorgereden, voor de zaal kijkt iedereen op, de chauffeur stapt uit de limo en opent op galante wijze het portier… en dan kom jij naar buiten! Het feest is nu echt begonnen!

Limousine huren Velp

Neem contact op voor een persoonlijke prijsopgave!

Limousine vervoer voor iedere gelegenheid in Velp

Natuurlijk is een limousine huren in Velp niet alleen bestemd voor feestelijke gelegenheden. Limousine vervoer is ook zeer geschikt als zakelijk vervoer. Heb jij een zakenrelatie waar je indruk op wilt maken? Ook dan is onze limousine in Velp in te zetten voor vervoer van A naar B om in alle ruimte, rust en comfort je zakelijke besprekingen te kunnen uitvoeren. En wil je je zakelijke klanten ophalen en brengen van en naar het vliegveld? Bestel dan geen gewone taxi, maar laat je klanten als zeer welkome gasten vervoeren in onze luxe limousine in Velp. Wij hanteren vaste tarieven om met de limousine vanuit Velp van en/of naar een vliegveld in Nederland, België of Duitsland te rijden. Zakelijk vervoer in stijl is met onze limousine in Velp mogelijk tot 9 personen.

Met onze limousine arriveer je als VIP in stijl!

Heb je een gala, een groot feest, een trouwerij, of sta je gewoon graag in het middelpunt van de belangstelling? Hoe gaaf is het dan om op het feest of de speciale gelegenheid te arriveren in een luxe limousine in Velp? De ervaren chauffeur in pak komt rustig aanrijden met de limousine, opent na aankomst de deuren van de limousine en daar verschijn jij! Alle ogen zijn dan direct op jou en jouw vrienden gericht. Dat is de ultieme VIP-ervaring. Hiervoor wil jij toch ook een limousine in Velp huren?

Limousine Velp

Zakelijk vervoer en airport service

Ook voor zakelijk vervoer en stipte airport service, is een limousine huren in Velp in veel gevallen een zeer goed idee. Onze limousine biedt plaats aan 9 personen, die in alle ruimte, rust en comfort kunnen vergaderen, tijdens een rit van bijvoorbeeld vliegveld naar kantoor en vice versa.

Ook zeer handig, voor zakelijke én privédoeleinden, is onze luxe limousine airport service. In de zeer grote kofferruimte van de limousine passen wel 7 grote koffers.

Met een limousine van Limousine-Direct, reis je altijd op de meeste luxe en comfortabele manier van en naar alle luchthavens in Nederland.

Waarom een limousine huren in Velp bij Limousine Direct

Wat mag je verwachten van Limousine Direct als je bij ons een limousine huurt in Velp? Limousine-Direct staat voor:

 • 24/7 limousine service
 • Laagsteprijsgarantie
 • Luxe limousines
 • Vervoer door heel Nederland
 • Limousine voor iedere gelegenheid
 • All-in prijzen
 • Ook voor uniek luchthavenvervoer
 • Bijzonder VIP vervoer
 • Altijd gratis champagne!
 • Vrijblijvende offerte

Limousine Velp

Direct een limousine reserveren

Wil jij ook een mooie en luxe Lincoln limousine huren in Velp voor een onvergetelijke VIP avond of dag? Reserveer onze limousine direct en eenvoudig online via het reserveringsformulier hier op de website. Uiteraard kun je voor het reserveren van je limousine, of voor vragen over onze service altijd bellen met 06-28668240 of mailen naar info@limousine-direct.nl.

Reserveer direct!

Vul het contactformulier zo volledig mogelijk in. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je op.
  Limousine huren? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

  Offerte aanvragen