• 24/7 limousine service
 • Door heel Nederland
 • Vrijblijvende offerte
 • Altijd gratis champagne!
 • Laagste prijs garantie
 • All-in prijzen

Limousine huren Westervoort

Luxe VIP-vervoer per limousine van Limousine-Direct

Zoek je een origineel cadeau voor iemands verjaardag, promotie of bruiloft? Is een limousine huren in Westervoort dan geen perfect plan? Met een ritje in een limousine, bezorg je iedereen een onvergetelijke avond of dag. Want als een bekende VIP rondrijden in een schitterende Lincoln limousine, dat wil toch eigenlijk iedereen wel? Voor een limousine huren in Westervoort, kun je terecht bij Limousine-Direct. Mooier, leuker en gezelliger kan het dan toch eigenlijk niet worden? Onze ervaren en stijlvol geklede chauffeurs, brengen en halen je dan in alle luxe en comfort, naar en van de locatie die je zelf mag aangeven. En gedurende de rit geniet je van heerlijke zitplaatsen, champagne, drankjes uit de mini-bar, je eigen muziek via de supercoole bluetooth muziekinstallatie of van YouTube-filmpjes op het grote beeldscherm. En de geblindeerde ramen van de luxe limo bieden je alle privacy voor een fijne reis. Een feestelijke limousine huren in Westervoort is een zeer gewild cadeau voor eigenlijk iedereen!

Rondrijden als een VIP

Een heerlijke limousine huren in Westervoort is wat veel mensen ooit gedaan willen hebben. Je laat je zo als een echte beroemdheid stijlvol rondrijden door een professionele chauffeur, die keurig in pak gestoken is. Je hebt zo de tijd van je leven met je vrienden of familie. De bestuurder rijdt je in de schitterende mooie limousine vanuit Westervoort naar de door jouw gewenste locatie. Heb je een (school) gala, belangrijk promotiefeest, première, bruiloft, concert, voorstelling, of wil je ‘gewoon’ een luxe avondje uit? Allemaal heel legitieme aanleidingen, om bij een feest te arriveren in een opvallende limousine in Westervoort. Is het geen te gek idee? De chique limousine komt heel rustig aanrijden, voor de zaal fronst iedereen de wenkbrauwen, de chauffeur stapt uit de limo en opent op galante manier het portier… en daar verschijn jij ineens! Bewondering alom!

Limousine huren in Westervoort

Neem contact op voor een persoonlijke prijsopgave!

Limousine vervoer voor iedere gelegenheid in Westervoort

Natuurlijk is een limousine huren in Westervoort niet alleen bestemd voor feestelijke gelegenheden. Limousine vervoer is ook zeer geschikt als zakelijk vervoer. Heb jij een zakenrelatie waar je indruk op wilt maken? Ook dan is onze limousine in Westervoort in te zetten voor vervoer van A naar B om in alle ruimte, rust en comfort je zakelijke besprekingen te kunnen uitvoeren. En wil je je zakelijke klanten ophalen en brengen van en naar het vliegveld? Bestel dan geen gewone taxi, maar laat je klanten als zeer welkome gasten vervoeren in onze luxe limousine in Westervoort. Wij hanteren vaste tarieven om met de limousine vanuit Westervoort van en/of naar een vliegveld in Nederland, België of Duitsland te rijden. Zakelijk vervoer in stijl is met onze limousine in Westervoort mogelijk tot 9 personen.

Met onze limousine arriveer je als VIP in stijl!

Heb je een gala, een groot feest, een trouwerij, of sta je gewoon graag in het middelpunt van de belangstelling? Hoe gaaf is het dan om op het feest of de speciale gelegenheid te arriveren in een luxe limousine in Westervoort? De ervaren chauffeur in pak komt rustig aanrijden met de limousine, opent na aankomst de deuren van de limousine en daar verschijn jij! Alle ogen zijn dan direct op jou en jouw vrienden gericht. Dat is de ultieme VIP-ervaring. Hiervoor wil jij toch ook een limousine in Westervoort huren?

Limousine Westervoort

Zakelijk vervoer en limousine airport service

Ook voor zakelijke ritten en stipte airport service, is een limousine huren in Westervoort in veel gevallen zeer praktisch. In de limousine is plaats voor 9 personen, die in alle ruimte, rust en comfort, zakelijk kunnen overleggen tijdens een rit van A naar B.

Ook zeer praktisch, zowel zakelijk als privé, is onze luxe limousine airport service. In de zeer grote kofferruimte van de limousine passen wel 7 grote koffers.

Met een limousine van Limousine-Direct, reist iedereen altijd op zeer luxe en comfortabele manier van en naar alle luchthavens in Nederland.

Waarom een limousine huren in Westervoort bij Limousine Direct

Wat mag je verwachten van Limousine Direct als je bij ons een limousine huurt in Westervoort? Limousine-Direct staat voor:

 • 24/7 limousine service
 • Laagsteprijsgarantie
 • Luxe limousines
 • Vervoer door heel Nederland
 • Limousine voor iedere gelegenheid
 • All-in prijzen
 • Ook voor uniek luchthavenvervoer
 • Bijzonder VIP vervoer
 • Altijd gratis champagne!
 • Vrijblijvende offerte

Witte Limo huren Westervoort

Direct een limousine reserveren

Wil jij ook een mooie en luxe Lincoln limousine huren in Westervoort voor een onvergetelijke VIP avond of dag? Reserveer onze limousine direct en eenvoudig online via het reserveringsformulier hier op de website. Uiteraard kun je voor het reserveren van je limousine, of voor vragen over onze service altijd bellen met 06-28668240 of mailen naar info@limousine-direct.nl.

Limousine huren? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen