• 24/7 limousine service
 • Door heel Nederland
 • Vrijblijvende offerte
 • Altijd gratis champagne!
 • Laagste prijs garantie
 • All-in prijzen

Limousine huren Zevenaar

Luxe VIP-vervoer per limousine van Limousine-Direct

Zoek je een origineel cadeau voor iemands verjaardag, promotie of bruiloft? Is een limousine huren in Zevenaar dan geen briljant idee? Met een ritje in een limousine, bezorg je jezelf en/of anderen een geweldige tijd, in de vorm van een onvergetelijke avond of dag. Want wie wil er nu niet als een beroemde VIP rondgereden worden, in een prachtige, lange, glimmende en luxe Lincoln limousine? Voor een limousine huren in Zevenaar kun je terecht bij Limousine-Direct. Je voelt je dan als een God in Frankrijk! Onze deskundige en stijlvol geklede limousine chauffeurs, brengen en halen je dan in alle luxe en comfort, naar en van de locatie die je zelf mag aangeven. En tijdens de trip geniet je van heerlijke zitplaatsen, champagne, drankjes uit de mini-bar, je eigen muziek via de supercoole bluetooth muziekinstallatie of van YouTube-filmpjes op het grote beeldscherm. En de geblindeerde ramen van de luxe limo, bieden je maximale privacy voor een fijne trip. Een feestelijke limousine huren in Zevenaar, is een zeer populair cadeau voor vrijwel iedereen!

Laat je in VIP-stijl in Zevenaar rondrijden

Een heerlijke limousine huren in Zevenaar. Dat is de droom van heel veel mensen. Je laat je zo als een heuse VIP stijlvol rondrijden door een echte chauffeur, die keurig in pak gekleed is. Je hebt zo de tijd van je leven met je vrienden of familie. De bestuurder rijdt je in de fraaie limousine vanuit Zevenaar naar de door jouw gewenste locatie. Heb je een (school) gala, belangrijk bedrijfsfeest, première, bruiloft, concert, voorstelling, of sta je graag in de belangstelling? Allemaal uitstekende aanleidingen om bij een zaal te verschijnen in een lange limousine in Zevenaar. Stel je toch eens voor. De chique limousine komt kalmpjes aanrijden, voor de zaal kijkt iedereen op, de chauffeur stapt uit de auto en opent zachtjes het portier… en daar verschijn jij! Dan is het feest compleet.

Limousine huren Zevenaar

Neem contact op voor een persoonlijke prijsopgave!

Limousine vervoer voor iedere gelegenheid in Zevenaar

Natuurlijk is een limousine huren in Zevenaar niet alleen bestemd voor feestelijke gelegenheden. Limousine vervoer is ook zeer geschikt als zakelijk vervoer. Heb jij een zakenrelatie waar je indruk op wilt maken? Ook dan is onze limousine in Zevenaar in te zetten voor vervoer van A naar B om in alle ruimte, rust en comfort je zakelijke besprekingen te kunnen uitvoeren. En wil je je zakelijke klanten ophalen en brengen van en naar het vliegveld? Bestel dan geen gewone taxi, maar laat je klanten als zeer welkome gasten vervoeren in onze luxe limousine in Zevenaar. Wij hanteren vaste tarieven om met de limousine vanuit Zevenaar van en/of naar een vliegveld in Nederland, België of Duitsland te rijden. Zakelijk vervoer in stijl is met onze limousine in Zevenaar mogelijk tot 9 personen.

Met onze limousine arriveer je als VIP in stijl!

Heb je een gala, een groot feest, een trouwerij, of sta je gewoon graag in het middelpunt van de belangstelling? Hoe gaaf is het dan om op het feest of de speciale gelegenheid te arriveren in een luxe limousine in Zevenaar? De ervaren chauffeur in pak komt rustig aanrijden met de limousine, opent na aankomst de deuren van de limousine en daar verschijn jij! Alle ogen zijn dan direct op jou en jouw vrienden gericht. Dat is de ultieme VIP-ervaring. Hiervoor wil jij toch ook een limousine in Zevenaar huren?

Limousine Zevenaar

Zakelijk vervoer en airport service

Ook voor zakelijke ritten en stipte airport service, is een limousine huren in Zevenaar meestal een heel handige oplossing. Onze limousine biedt plaats aan 9 personen, die in alle ruimte, rust en comfort overleg kunnen voeren, tijdens een rit van A naar B.

Ook zeer praktisch, zowel zakelijk als privé, is onze luxe limousine airport service. In de zeer grote kofferruimte van de limousine, passen wel 7 grote koffers.

Met een limousine van Limousine-Direct, reist iedereen altijd op de meeste luxe en comfortabele manier van en naar vliegvelden in Nederland.

Een witte of gouden limousine huren?

Als je bij ons een limousine huurt, vervoeren we jou en je gezelschap standaard in onze witte limousine. Maar verdient jouw gezelschap, of de reden van jullie rit een gouden randje? Dan kunnen we jullie ook vervoeren in onze bijzondere en extra opvallende gouden limousine. Als je deze speciale gouden limousine wilt huren in Zevenaar geef dat dan specifiek aan bij je reserveringsaanvraag. Dan gaan wij hem vast extra poetsen!

Waarom een limousine huren in Zevenaar bij Limousine Direct

Wat mag je verwachten van Limousine Direct als je bij ons een limousine huurt in Zevenaar? Limousine-Direct staat voor:

 • 24/7 limousine service
 • Laagsteprijsgarantie
 • Luxe limousines
 • Vervoer door heel Nederland
 • Limousine voor iedere gelegenheid
 • All-in prijzen
 • Ook voor uniek luchthavenvervoer
 • Bijzonder VIP vervoer
 • Altijd gratis champagne!
 • Vrijblijvende offerte

Limousine Direct Zevenaar

Direct een limousine reserveren

Wil jij ook een mooie en luxe Lincoln limousine huren in Zevenaar voor een onvergetelijke VIP avond of dag? Reserveer onze limousine direct en eenvoudig online via het reserveringsformulier hier op de website. Uiteraard kun je voor het reserveren van je limousine, of voor vragen over onze service altijd bellen met 06-28668240 of mailen naar info@limousine-direct.nl.

Limousine huren? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen