• 24/7 limousine service
 • Door heel Nederland
 • Vrijblijvende offerte
 • Altijd gratis champagne!
 • Laagste prijs garantie
 • All-in prijzen

Limousine huren Zwolle

Luxe VIP-vervoer per limousine van Limousine-Direct

Zoek je een origineel cadeau voor iemands verjaardag, promotie of bruiloft? Is een limousine huren in Zwolle dan geen perfect plan? Met een tripje in een limousine, bezorg je jezelf en/of anderen een fantastische tijd in de vorm van een onvergetelijke avond of dag. Want wie wil er nu niet als een bekende VIP rondgereden worden in een mooie, lange, glimmende en luxe Lincoln limousine? Voor een limousine huren in Zwolle kun je terecht bij Limousine-Direct. Mooier, leuker en gezelliger kan het dan toch eigenlijk niet worden? Onze deskundige en stijlvol aangeklede chauffeurs, brengen en halen je dan in alle luxe en comfort, naar en van de plek die je wenst. En gedurende de trip geniet je van comfortabele zitplaatsen, champagne, drankjes uit de mini-bar, je eigen muziek via de hypermoderne bluetooth muziekinstallatie of van YouTube-filmpjes op het grote beeldscherm. En de geblindeerde ramen van de luxe limo, geven je maximale privacy voor een fijne trip. Een feestelijke limousine huren in Zwolle is een zeer gewild cadeau voor vrijwel iedereen!

Rondrijden als een VIP

Een luxe limousine huren in Zwolle is wat veel mensen een keer gedaan willen hebben. Je laat je zo als een echte VIP in stijl rondrijden, door een echte chauffeur die keurig in pak gestoken is. Je beleeft zo de tijd van je leven met je vrienden of familie. De bestuurder rijdt je in de fraaie limousine vanuit Zwolle naar de door jouw gewenste locatie. Heb je een (school) gala, belangrijk promotiefeest, première, bruiloft, concert, voorstelling, of sta je graag in de belangstelling? Allemaal zeer goede redenen, om bij een zaal te verschijnen in een opvallende limousine in Zwolle. Stel je toch eens voor. De chique limousine komt heel rustig voorgereden, buiten kijkt iedereen op, de chauffeur stapt uit de limo en opent zachtjes het portier… en daar kom jij naar buiten! Bewondering alom!

Limousine huren in Zwolle

Neem contact op voor een persoonlijke prijsopgave!

Limousine vervoer voor iedere gelegenheid in Zwolle

Natuurlijk is een limousine huren in Zwolle niet alleen bestemd voor feestelijke gelegenheden. Limousine vervoer is ook zeer geschikt als zakelijk vervoer. Heb jij een zakenrelatie waar je indruk op wilt maken? Ook dan is onze limousine in Zwolle in te zetten voor vervoer van A naar B om in alle ruimte, rust en comfort je zakelijke besprekingen te kunnen uitvoeren. En wil je je zakelijke klanten ophalen en brengen van en naar het vliegveld? Bestel dan geen gewone taxi, maar laat je klanten als zeer welkome gasten vervoeren in onze luxe limousine in Zwolle. Wij hanteren vaste tarieven om met de limousine vanuit Zwolle van en/of naar een vliegveld in Nederland, België of Duitsland te rijden. Zakelijk vervoer in stijl is met onze limousine in Zwolle mogelijk tot 9 personen.

Met onze limousine arriveer je als VIP in stijl!

Heb je een gala, een groot feest, een trouwerij, of sta je gewoon graag in het middelpunt van de belangstelling? Hoe gaaf is het dan om op het feest of de speciale gelegenheid te arriveren in een luxe limousine in Zwolle? De ervaren chauffeur in pak komt rustig aanrijden met de limousine, opent na aankomst de deuren van de limousine en daar verschijn jij! Alle ogen zijn dan direct op jou en jouw vrienden gericht. Dat is de ultieme VIP-ervaring. Hiervoor wil jij toch ook een limousine in Zwolle huren?

Limo huren Zwolle

Zakelijk vervoer en airport service

Ook voor zakelijke ritten en stipte airport service is een limousine huren in Zwolle in veel gevallen een heel handige oplossing. Onze limousine biedt plaats aan 9 personen die in alle ruimte, rust en comfort zakelijk kunnen overleggen, tijdens een rit van A naar B.

Ook zeer praktisch, voor zakelijke én privédoeleinden, is onze luxe limousine airport service. De zeer grote kofferbak van de limousine heeft ruimte voor zeker 7 grote koffers.

Met een limousine van Limousine-Direct, reist iedereen altijd op zeer luxe en comfortabele manier van en naar alle luchthavens in Nederland.

Waarom een limousine huren in Zwolle bij Limousine Direct

Wat mag je verwachten van Limousine Direct als je bij ons een limousine huurt in Zwolle? Limousine-Direct staat voor:

 • 24/7 limousine service
 • Laagsteprijsgarantie
 • Luxe limousines
 • Vervoer door heel Nederland
 • Limousine voor iedere gelegenheid
 • All-in prijzen
 • Ook voor uniek luchthavenvervoer
 • Bijzonder VIP vervoer
 • Altijd gratis champagne!
 • Vrijblijvende offerte

Limousine Direct Zwolle

Direct een limousine reserveren

Wil jij ook een mooie en luxe Lincoln limousine huren in Zwolle voor een onvergetelijke VIP avond of dag? Reserveer onze limousine direct en eenvoudig online via het reserveringsformulier hier op de website. Uiteraard kun je voor het reserveren van je limousine, of voor vragen over onze service altijd bellen met 06-28668240 of mailen naar info@limousine-direct.nl.

Limousine huren? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen